5-те най-лоши домакини сред знаците на зодиака

ШАРЕН СВЯТ

5-те най-лоши домакини сред знаците на зодиака

4284
на 12.04.2021
5-те най-лоши домакини сред знаците на зодиака
Автор:   ПИК

Жената, разбира се, е предимно жена, на първо място! Всичко й е простено, включително нежеланието й да се занимава с домакинството.

препоръчано

ВЕЗНИ - 5-то МЯСТО

В семейния живот дамите Везни отдават предпочитание на духовната връзка. Те са лоялни, възпитани, могат да бъдат наречени „бойни приятели“, но по отношение на домакинските задължения заемат по-низши позиции. Има изключения, но ако първоначално мъжът не постави условия за перфектни домакински ангажименти, той никога няма да има идеална домакиня. Везните обикновено са добри майки, изграждат топли отношения с роднините на съпруга, взимат важни решения в семейните съвети.

ЛЪВ - 4-то МЯСТО

Лъвиците са много ярки личности, с амбиции и конкретни цели. Почти е невъзможно да ги принудите да вършат домакинска работа от сутрин до вечер, освен ако самите те не желаят това. Не е проблем да поръча храна от ресторанта, като се грижи за това, което обичате, ще използва фирма за почистване, за да поддържа чистотата в къщата, но личното участие в почистването, миенето и т.н. не е нейният приоритет.

СТРЕЛЕЦ - 3-то МЯСТО

Кухнята и всичко свързано с нея обикновено не привличат дамите Стрелци, но с възрастта, когато те самите стигнат до това, е почти невъзможно да ги спрем в изтънчеността на ястията. Стрелците са с характер, така че просто е безсмислено да изисквате нещо от тях предварително. Най-често жената Стрелец някак по чудо винаги избира икономичен мъж.

ОВЕН - 2-ро МЯСТО

Жената Овен може всичко! Но иска ли? Овенът е трудолюбив, на първо място много често гради кариера и поради това може да изглежда, че домакинята отсъства в нея. Тук всичко е индивидуално. Способна е да изпълнява както женски, така и мъжки функции в ежедневието.

СКОРПИОН - 1-во МЯСТО

Тя няма време в дома, но на публично място винаги е спретната и дори безупречна. Печката не работи, но това не е основното! Основното е, че е подписан важен договор. Прах? По късно! Сега тя просто иска тишина и да разбере как ще завърши романът, който е започнала да чете.. Хаосът може да придружава жените Скорпиони във всичко, но тя никога няма да остави никоя област от живота без контрол. Представителките на този знак харесват всичко, те се опитват да покрият максимума, което само по себе си изключва предаността към една област. Скорпионите са склонни да се палят бързо и бързо губят интерес. Ако изведнъж сутрин прахосмукачката започне да работи рано, това не означава, че вечерта всичко ще свети. Ако обаче се включите в процеса и го превърнете в нещо като игра, резултатът ще бъде поразителен.

 

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това