Вход
София
Времето в София 11 o C

5-те най-лоши типа софийски мъже

5-те най-лоши типа софийски мъже

на 10.02.2018
11528
0
5-те най-лоши типа софийски мъже
Автор: ПИК
10.02.2018
0
11528

Последната седмица в София бяхме свидетели на какви ли не метеорологични условия - пече слънце, духа вятър и даже ни и валя и то в рамките на точно 3 дни, но през цялата година независимо от промените във времето - мъже винаги валят. Нека да видим, кои са петте най-лоши типа софийски представители на мъжкия пол, които могат да ви се "ударят" в чадъра при своето падане, че дори и да ви изцапат ако нямате достатъчно късмет.

Дами, пазете се от тези 4 типа токсични мъже!

Дами, пазете се от тези 4 типа токсични мъже!

Щастливите връзки се изграждат от стотици малки неща....

на 10.09.2017

Мамин льольо

За него Господ е неговата майка и не изповядва друга религия освен тази да бъде мамино синче. Мама винаги е извисена на пиедестал и тя готви най-вкусно, оправя леглото най-прилежно, а любовта ѝ е несравнима с някоя друга, съобщава "София Лайв". Съответно за този мъж никоя жена не е достатъчно достойна за него, освен разбира се ако не прилича на майка му поне на 98%. Във връзката винаги се усеща трето присъствие, а пък ако възникне проблем, везната винаги ще е в полза на маминия льольо, защото той ще има подкрепа от майка си и не тя ще е третото колело.

Опасният тип

Неговото хоби е да си качва снимки в социалните мрежи, чието описание най-често е изключително дълбокомислено, а на показ са вървежни марки. Обича да ходи по заведения и съдейки по начина му на живот е изключително заможен, а на въпроса с какво се занимава отговорът винаги е "Няма значение. Разни схеми"

Той не изпитва особено голямо уважение към представителките на женския пол, защото има доста комплекси, но пък въпреки това те му се лепят, защото все пак е "лошо момче".

Народният мъж

Той е като едно своеобразно 3в1- за него са от значение само 3 неща - мачове, бира и коли. Не може да изтрае и 10 минути без да подхване темата за това колко много разбира от коли или как някой вратар се е изложил като кифладжия, а когато си почива и не говори - си отпива от бирата, която и той не знае коя точно подред е. Ако жената до него заговори той почти не я отразява, защото според него всичко изречено от нейната уста са женски глупости и жените генерално нищо не разбират.

Чалга зависимият

Той рядко си стои в официалния му дом и лесно човек би могъл да си помисли, че е подписал членски договор с някоя от известните чалга дискотеки. Телефонът му е пълен с чалга песни; снимки с фолк певици от участия; кадри от сепаретата, на които ръката му е хванала някоя и друга бутилка безсрамно скъп алкохол и разбира се - негови селфита с новата прическа и оформена, от арабите на Пиротска, брада. Чалга зависимият всяка вечер е с различна, а комплиментите му винаги представляват цитати от чалга песни.

Господин безгласна буква

Той няма мнение за нищо и е съгласен винаги на всичко. На въпроса- "Какво ти се яде?", той казва, че не знае и винаги прехвърля топката, за каквото и да става въпрос. Това е един доста странен тип мъж, който буквално може да накара една жена да се почувства сякаш тя играе двойна рола във връзката и в повечето случай той самият е напълно излишен.

Това бяха петте най-лоши типа софийски мъже и дори и да не сте ги срещали ( в което много се съмняваме), ви уверяваме, че те са навсякъде около вас - просто се огледайте. Но се ограничете само дотам - без допълнителен контакт, защото не пожелаваме и на най-големите си врагове да си имат работа с някой мъж от гореизброените.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33973
архив

Съпружеска двойка седи в хола и гледа фигурно пързаляне. На леда се пързаля перфектна фигуристка. Мъжът замечтано: – Ех, ако ми падне, каква волна програма ще изпълня с нея… Жената мрачно: – Сега ще видим първо как ще се справиш със задължителната….

 

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДС крои бъдещето на дясната коалиция с Буруджиева, Антоанета Христова, Огнян Минчев и Антоний Гълъбов (ОБНОВЕНА)
x
Какво означават целувките на мъжете на различните места
x