Вход
София
Времето в София 3 o C

5 упражнения за по-хубав секс

5 упражнения за по-хубав секс

на 30.09.2020
74104
0
5 упражнения за по-хубав секс
Автор: ПИК
30.09.2020
0
74104

Има много начини за подобряване на вашето представяне в леглото. За да правите по-хубав секс, ви трябва и по-голям опит, но има и друго нещо. Ако подобрите гъвкавостта на вашето тяло и направите мускули, това също ще се отрази на възможностите ви.

Когато говорим за упражнения и фитнес, се сещаме за мускулестите мъже, които не излизат от залата и бъркат най-различни напитки, за да поддържат форма. Но всъщност, за да се представят по-добре в секса, не им трябват чак толкова плочки, а повече сила и пластичност.

По време на секс се натоварват множество мускулни групи. Кардио и силовите тренировки, например, подобряват гъвкавостта на тялото. Според фитнес инструктори, нужни са само 20-30 минути в залата на ден, за да сте по-уверени във възможностите на тялото си.

Разтягането също е много важно, защото обездвижването и повечето килограми могат да повлияят отрицателно на интимния акт.

1. Коремни преси

Всички знаем, че изпълняването им всеки ден може да извае тялото и да ви даде тонус. Когато правите достатъчно коремни преси (само горната част или едновременно), по правилния начин, вие тренирате мускулите не само на ръцете и раменете, но и на цялото тяло.

С редовното правене на коремни преси от по 3 серии ще подобрите физическата си издръжливост по време на секс, която е от голямо значение.

2. Клекове с тежести

Има най-различни вариации на клекове, които може да пробвате, но ако до момента не сте ги правили, по-добре си наемете инструктор.

Клековете, независимо дали с дъмбели или по-големи тежести, са изключително ефективни за оформяне на мускулите на гърба, ръцете и краката. Така без проблем ще можете да бъдете отгоре без да се уморите твърде бързо.

3. HIIT тренировки

HIIT тренировките са високоинтензивни и подобряват кардиовизуалните способности, което е от особено значение за сексуалната функция. Освен това се препоръчват за повишаване притока на кръв към таза. 

По време на тренировката човек се научава да диша по-добре на определени интервали. След няколко посещения когнитивните функции на тялото се подобряват.

4. Стречинг

Подходящ както за мъже, така и за жени. С него тялото се подготвя за предстоящото натоварване по време на тренировката и има по-издръжливи крака по време на секс.

Първо може да клекнете, след което да изнесете напред първо единия, после и другия крак, като задържате по малко. Направете поне 2-3 серии от по 8-10 повторения, за да има някакъв ефект. 

Чрез това упражнение за разтягане се подобрява пластичността и заякват някои групи мускули. След него може по-лесно да изпълнявате някои пози в леглото.

5. Урдхва Мукха Шванасана

Тази поза от йогата се нарича „куче, което гледа нагоре“. Може да легнете на пода, да опънете краката назад, като с пръстите да допрете пода. Опирате се на ръцете и повдигате леко торса. По време на изпълнението се вдишва и задържа въздуха от 15 до 30 секунди.

Урдхва Мукха Шванасана е част от поредицата за призив към слънцето, укрепва гръбнака, китките и ръцете. Освен това стяга задните части и подобрява стойката.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33032
архив

Мъж е при врачка.

Тя:

- До 50 години ще страдаш от безпаричие.

Той:

- А след това?

Тя:

- След това ще свикнеш

x
България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия за граждански цели
x
5 животни, за които не бихте си помислили, че са опасни
x