5 зодии, които ще ви оставят в приятелската зона

ШАРЕН СВЯТ

5 зодии, които ще ви оставят в приятелската зона

2449
на 01.08.2021
5 зодии, които ще ви оставят в приятелската зона
Автор:   ПИК

Приятелството е в основата на добрата и стабилна връзка. Но някои зодии просто не си представят да се отдадат само на един човек и обичат да се забавляват. Може да флиртуват с вас, да има страст и да си изкарате хубаво, но впоследствие да ви поставят в приятелската зона, тъй като просто не са по връзките. Вижте кои са те, според "Times of India".

препоръчано

Близнаци

Близнаците са експерти в това да не се привързват прекалено към някого, особено романтично. Те могат да прекарат много време с един човек и пак да не изпитат нуждата да бъдат с него в официална връзка. Имат проблеми с отдаването само на един човек, търсят повече тръпка, забавление и спонтанност. Така че, ако някой се опита "да ги върже" и да търси от тях определени сериозни неща, те ще го поставят в приятелската зона.

Дева

Имат много високи стандарти, и могат да бъдат доста критични към себе си и към другите. Ако някой не отговаря на всички изисквания на списъка на Девите, те няма да се поколебаят или да правят компромиси. Ще сложат този човек в приятелската зона и няма да губят време. Харесва им да правят нещата по свой начин, да не дават обяснения и не се нуждаят от партньор.

Водолей

Тези зодии обичат да прекарват време сами и мисълта за пълно отдаване и обвързване им се струва неприятна. Не са сред най-чувствителните зодии и не обичат да се гмуркат в емоциите и да стават прекалено сантиментални. Затова, романтичните жестове и дълбоките връзки не са им по вкуса, ще си останат само приятели с вас. Посвещават се на каузи и идеи, пише Teenproblem.

свързани новини

Лъв

Лъвовете са големи инати и са доста горделиви зодии. Ако не им харесва някой аспект от връзката или някое ваше качество, тя няма да се задълбочи и те бързо ще ви върнат в приятелската зона. Искат всичко да е по вкуса им. Освен това, тези зодии могат да видят кога хората са фалшиви и се преструват, кога връзката няма да се получи и тогава също ще останат само приятели с вас.

Скорпион

Те са хора, които обичат винаги да доминират и да контролират ситуациите, дори околните. Ще поставят в приятелската зона всеки, който им пречи да правят това. Не понасят някой да ги командва или да не приема техните идеи и предложения. Освен това, Скорпионите са доста потайни и им трябва много време, за да започнат да ви вярват и споделят. По-лесно им е да бъдат само приятели с вас, за да не останат наранени.

Сподели:
Бомба x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: И да ви се покаже ангел, не се обяснявайте в любов, изрежете си ноктите ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: И да ви се покаже ангел, не се обяснявайте в любов, изрежете си ноктите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков за политическия разпад при властта на Радев и мигранската вълна: Внедряването на Кирил Петков е пробив в националната сигурност (НА ЖИВО) САМО В ПИК TV! Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков за политическия разпад при властта на Радев и мигранската вълна: Внедряването на Кирил Петков е пробив в националната сигурност (НА ЖИВО)
ново
Днес: 201
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това