5000 кюмбета подменят във Видин

Региони

5000 кюмбета подменят във Видин

4143
на 20.08.2020
5000 кюмбета подменят във Видин
Автор:   ПИК

Предстои подмяната на печки на твърдо гориво в 5 000 домакинства във Видин с нови, модерни отоплителни уреди. Това обяви вчера пред журналисти кметът на крайдунавския град по време на обиколка на реновиращите се сгради по Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилища, предаде Труд. 

препоръчано

Цялата информация във връзка с проекта и критериите за кандидатстване ще бъде публикувана на сайта на общината след 6 месеца, когато приключат процедурите. Според градоначалника Видин трябва да се превърне в един от най-чистите градове в страната. Д-р Ценков информира още, че предстои до края на септември да бъде избран изпълнител за възстановяването на Синагогата и на практика да започнат дейностите, ако няма обжалвания. 

„В комисията има трима външни оценители от Агенцията за обществени поръчки. Така че да няма никакви съмнения, че общината ще лобира за един или за друг, защото чувам за всякакви спекулации“ – заяви кметът. И отбеляза, че цялата крепостна стена покрай река Дунав ще ще бъде почистена, след като Министерството на културата я прехвърли за стопанисване на общината.

Сподели:
Бомба x
Няма да повярвате колко полезен за здравето е черният сусам Няма да повярвате колко полезен за здравето е черният сусам
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Николай Бареков развенча преговорите в мола: За първи път България ще бъде управлявана от башибозук. Тези хора са събрани от кол и въже! Ето каква е схемата на Киро и Асен (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Николай Бареков развенча преговорите в мола: За първи път България ще бъде управлявана от башибозук. Тези хора са събрани от кол и въже! Ето каква е схемата на Киро и Асен (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това