5000 кюмбета подменят във Видин

Региони

5000 кюмбета подменят във Видин

6565
на 20.08.2020
5000 кюмбета подменят във Видин
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Предстои подмяната на печки на твърдо гориво в 5 000 домакинства във Видин с нови, модерни отоплителни уреди. Това обяви вчера пред журналисти кметът на крайдунавския град по време на обиколка на реновиращите се сгради по Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилища, предаде Труд. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Цялата информация във връзка с проекта и критериите за кандидатстване ще бъде публикувана на сайта на общината след 6 месеца, когато приключат процедурите. Според градоначалника Видин трябва да се превърне в един от най-чистите градове в страната. Д-р Ценков информира още, че предстои до края на септември да бъде избран изпълнител за възстановяването на Синагогата и на практика да започнат дейностите, ако няма обжалвания. 

„В комисията има трима външни оценители от Агенцията за обществени поръчки. Така че да няма никакви съмнения, че общината ще лобира за един или за друг, защото чувам за всякакви спекулации“ – заяви кметът. И отбеляза, че цялата крепостна стена покрай река Дунав ще ще бъде почистена, след като Министерството на културата я прехвърли за стопанисване на общината.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК