5200 софиянци глобени за спиране по поляни и тротоари

ЧАС ПИК

5200 софиянци глобени за спиране по поляни и тротоари

4779
на 05.12.2015
5200 софиянци глобени за спиране по поляни и тротоари
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

5200 нарушители са глобени само за ноември след масовите акции в София за спиране по поляни и по тротоари. Проверките продължават ударно под ръководството на Столичния инспекторат, тъй като били заливани със сигнали от граждани, пише "Монитор".

препоръчано

„Само в район „Красно село“ за три дни сме съставили над 150 констативни протокола за неправилно паркиране, а 49 коли са били вдигнати с паяк“, обясни пред изданието шефката на Столичния инспекторат инж. Веска Георгиева. По думите й обаче имало още много критични точки, които са извън очертанията на Синята и Зелената зона и ще бъдат активно проверявани. Акциите няма да са само в централните квартали.

Софиянци си пазят места за паркиране пред блока, като си ограждат незаконни паркинги с падащи скоби, вериги или бариери, за да не могат „пришълци” да си оставят колите на места им. От началото на годината са премахнати 306 незаконни елемента, сочи справка на Центъра за градска мобилност. Освен скоби служителите са разчистили и колчета, синджири и подвижни пана.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК