6055 мигранти спасиха днес в Средиземно море

СВЕТЪТ ДНЕС

6055 мигранти спасиха днес в Средиземно море

7217
на 04.10.2016
6055 мигранти спасиха днес в Средиземно море
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Над 6000 бежанци бяха спасени днес в Средиземно море, съобщи бреговата охрана на Италия.
По-рано бе съобщено за 5600 спасени мигранти. Те се опитали да достигнат Европа с 40 лодки. В една от тях е имало 725 души. Общо пред днешния ден са спасени 6055 мигранти. Загинали са обаче 9 души. Бременна жена и дете са откарани с вертолет в болница на остров Лампедуза. Мнозинството мигранти, които се опитват да достигнат Италия през Средиземно море, са нигерийци, еритрейци и от Бангладеш.

препоръчано

По данни на Фронтекс, граничната служба на ЕС, миналата година в Евросъюза са влезли 1,8 милиона мигранти.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Собственикът на Сова Харис Васил Тончев с ТОП АНАЛИЗ на данните от проучването - може ли ППДБ да се сринат до четвъртото място: Борисов и Костадинов теглят партиите си нагоре, при Петков и Иванов е обратното (НА ЖИВО) САМО В ПИК TV! Собственикът на "Сова Харис" Васил Тончев с ТОП АНАЛИЗ на данните от проучването - може ли ППДБ да се сринат до четвъртото място: Борисов и Костадинов теглят партиите си нагоре, при Петков и Иванов е обратното (НА ЖИВО)
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК