65,8 литра дъжд на кв.м са се изсипали за денонощие в Бургаско

Региони

65,8 литра дъжд на кв.м са се изсипали за денонощие в Бургаско

3777
на 13.01.2021
65,8 литра дъжд на кв.м са се изсипали за денонощие в Бургаско
Автор:   ПИК

Обстановката на територията на община Бургас е спокойна. Няма рискови места, заради интензивното оттичане на водата в кризисните зони от вчера.

препоръчано

Системата на Община Бургас отчита единствено леко завишение на нивото на водата в кв. “Долно Езерово”. През изминалата нощ имаше преливане на вода от закритото дере там към ул. “П. Петков”, но с помощта на пожарен автомобил проблемът е овладян. Няма засегнати къщи.

През изминалите 24 часа в Община Бургас са постъпили близо 70 сигнала за наводнени дворове, улици или мазета- Кв. “Победа”- 19 сигнала, “Акациите”- 5, “Меден рудник”- 9, Славейков- 10, Лозово- 1, Долно Езерово- 2, “Зорница”- 2, “Братя Миладинови”- 6, Сарафово - 1, “Черно море”- 1, ЦГЧ- 5.

Към 7 ч. тази сутрин са паднали 65,8 литра дъжд на кв.м. за денонощие.

По информация от полицията пътят Бургас - Царево е отворен. Затворен към момента е Бургас- Средец и се използват обходни маршрути.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 278
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това