7 държави, предпочитани за секс туризъм

ШАРЕН СВЯТ

7 държави, предпочитани за секс туризъм

4060
на 12.04.2021
7 държави, предпочитани за секс туризъм
Автор:   ПИК

Сексуалният туризъм е доста популярен сред много световни пътешественици. Това е пътуване до райони за сексуални отношения. Проучванията показват, че всяка година милиони туристи  посещават центровете на секс туризма, търсейки интимност, приключения, секс, екзотика и свобода от общите социални норми. Повечето хора, които пътуват в търсене на секс, търсят опит, който е извън ежедневието им, и дестинации, където проституцията е законна.

Че хората, които пътуват с тази цел, се радват на удоволствие и приключения, това е ясно. Но това донася ползи и на страната, в която се развива. Много държави, които са „домакини” на тези пътешественици, получават финансови облаги, тъй като извършените плащания увеличават вътрешния брутен продукт. Има много дестинации, които осигуряват безопасен начин за пътуване и сексуални отношения, които са напълно законни. Има дори държави, които регулират секс туризма като индустрия, за да осигурят защита на участващите.

С цел забавление, ще разгледаме някои от най-популярните дестинации за секс туризъм. При това с изричното пояснение, че те могат да са примамливи както за мъже, така и за жени!

Дестинации

Много страни по света са синоним на секс индустрията.  В някои от тях е напълно легално, в други не е особено законно.  Но замесените не се преследват. Когато търсите идеалната дестинация, има някои неща, които трябва да вземете под внимание. Винаги препоръчваме да посещавате само райони, където тази индустрия е регулирана и законна.

Също така е добре да сте наясно, кои са кварталите на „червените фенери”.  В тези райони предлагането на секс услуги е концентрирано, а това улеснява процеса. Но се уверете, че предлагащите еротични забавления, участват в тях доброволно, а не са жертви на злоупотреба и трафик на хора. По тази причина препоръчваме да потърсите услуги с добра репутация в съответната държава, които предлагат сексуални отношения. Така се гарантира безопасността на всички участници.

Испания

 Испания е една от най-горещите дестинации, що се отнася до секс индустрията и с големите градове като Барселона и Мадрид, предлагащи огромна клубна и бар сцена, има достатъчно възможности да се свържете с някого за секс среща. Барселона е добре известен с квартала на „червените фенери” в края на булевард "Лас Рамблас", а Мадрид е дом на улица "Град Вис", където може би проститутките искат услуги.

Доминиканска република

Доминиканска република привлича много туристи и с легалната проституция тя е една от най-големите страни за секс туризъм. За легалните услуги са популярни градовете Соуса и Бока Чика, докато Пуерта Плата и Пунта Кана са дом на много клубове и барове.

Холандия 

Когато хората мислят за термина „квартал на червените фенери”, Амстердам често им идва на ум. Много туристи ще се насочат към този район, за да се насладят на живописни канали и невероятни музеи, но този район е известен и с това, че има развита секс индустрия.

Бразилия 

Макар че Бразилия често е дестинация за младоженци и футболни фенове, тя също е огромна атракция за секс туризъм. Проституцията е законна в Бразилия, а Рио де Жанейро и Форталеза имат райони, където човек може да участва в законни сексуални актове без проблем.

Тайланд  

Човек не би си помислил, че Тайланд ще бъде дестинация за секс туризъм, но се оказва, че е  една от страните в света с най-високия брой „труженици”, що се отнася до секс индустрията. Кварталът с „червени фенери”  Soi Cowboy, в Банкок, е популярен за голи шоута и барове.

Германия 

Проституцията, дори уличната,  е широко разпространен и организиран сектор в Германия и е напълно легален. Страната има дълга история в сексуалния туризъм и с организираната проституция, датираща от 1200 г. сл. Хр. Интересното е, че хората се присъединяват към търговията с плът в Германия с желание и има реклами и предложения за работа чрез компании за човешки ресурси. Frauenhäuser („женски къщи“) винаги са били част от германската история и се разглеждат като места, които помагат за ограничаване на по-големи престъпления, като предлагат своите услуги. Практиката продължава до момента.

Филипините  

В страната има огромна индустрия с приблизително 800 000 мъже, жени и деца, работещи в търговията. Смята се, че международният й имидж като секс дестинация се е дължи благодарение на баровете с момичета, които са били разпространени по време на Втората световна война.

Заключение

Секс туризмът е огромен бизнес в много страни и тъй като индустрията е регулирана, тя е форма на приходи за страната, както и за секс работниците. Тя се е променила през годините и не е схематичната индустрия, която някога е била. Вместо да обслужва само мъже, секс работниците по света имат дълъг списък с клиенти, включително жени и хомосексуални лица.

Страните, които са регулирали тази индустрия, предлагат легална проституция и също така предприемат крайни мерки, за да гарантират защитата на децата. Споменатите места са сред най-популярните в световен мащаб, тъй като предлагат вълнуващи градове с невероятен нощен живот и много възможности за ангажиране в сексуални отношения по време на вашето пътуване.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това