Вход
София
Времето в София -7 o C

7 признака, че за него сте поредната жена само за секс

7 признака, че за него сте поредната жена само за секс

на 24.10.2020
13680
0
7 признака, че за него сте поредната жена само за секс
Автор: ПИК
24.10.2020
0
13680

Няма нищо лошо във връзките основани само за секс. Това е чудесно, ако и двамата знаете какво точно правите. За съжаление, обаче, доста често жените не виждат нещата такива каквито са и са с надеждата, че нещо може да се промени ако се задържат достатъчно дълго.

„Флагман” представя 7-те знака, че мъжът се интересува само от това, да правите секс заедно.

 

1. Всяка ваша среща приключва със секс

 

Ако рядко ви се случва да ви заведе на вечеря, кино или концерт и срещите ви са само на кафе или на бар и не продължават повече от час –два, бъдете сигурни, че той иска просто сексуално забавление с вас. Ако искате по-сериозни отношения с мъж, обърнете внимание дали ви включва в плановете си за излизане и забавление с приятелите му.

 

2. Не зачита празниците

 

Не се изненадвайте ако той се появи на рождения ви ден към края купона. Сами се досещате, че е дошъл само, за да ви даде своя „подарък“, след като си заминат гостите.

 

3. Не е до вас, когато имате нужда от подкрепа

 

Жените, които са само в секс отношения с мъж, трябва да са наясно, че това е само за забавление. Ако имате нужда от подкрепа или започнете да му споделяте лични, емоционални неща, той ще е вечно „зает“ и няма да го интересуват вашите чувства и проблеми. Затова си помислете добре дали искате такива несериозни отношения с мъж или искате някой, който да ви подкрепя и обича.

 

4. Най-често комуникирате чрез съобщения

 

Ако основната ви комуникация извън спалнята е чрез съобщения бъдете сигурни, че не значите много за него.

 

5. Не ви запознава със семейството си

 

Освен ако семейството му не живее в чужбина, нищо друго не го оправдава, в това да не иска да ви запознае. Не е добър знак, ако не сте се срещали с нито един член от неговото семейство, било то майка, баща, брат, сестра и дори и братовчед. Не се залъгвайте с това, че ви е запознал с приятелите си. Мъжете са безскрупулни и се хвалят пред приятелите си, че имат секс дружка.

 

6. Всичко е само секс

 

Ако никога не получавате цветя от него и не правите планове за следващата ви среща, а ви търси, само когато е дошло време за малко секс забавление, това е доказателство, че нямате никакви сериозни отношения помежду си.

 

7. Не оставате да спите в тях, нито той у вас Ако знаете бройката на всички пъти, в които сте спали в едно легло след секс е лошо. Същото важи и ако много, много рядко се виждате преди 21:30 ч.

 

 

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19017
архив

Перничанин отишъл при врачка. Тя го погалила по корема и рекла: - Ще проходиш! - Бе, да те е** у врачката... Па я си 'одим! Излязъл навън, погледнал - няма му голфа!

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
ПОДВИГ: Турците мъчили много свети Христо, но той не предал българската вяра
x