7000 граничари се вдигат на бунт в подкрепа на Вълкан Хамбарлиев

ЧАС ПИК

7000 граничари се вдигат на бунт в подкрепа на Вълкан Хамбарлиев

8761
на 24.10.2015
7000 граничари се вдигат на бунт в подкрепа на Вълкан Хамбарлиев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Подполковник Йордан Джоргов заяви в „Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия, че бивши граничари няма и всички ще се вдигнат в подкрепа на колегата им Валкан Хамбарлиев. Офицерът с 30-годишен стаж по границата обясни, че цялата отговорност няма как да лежи на плещите на Хамбарлиев, тъй като на наряда са били поставени конкретни заповеди от преките им началници.

препоръчано

Той добави, че има дълъг стаж и е на ясно, че не е извадил оръжието просто ей така и е започнал да стреля наляво и надясно. Подполковник Йордан Джоргов заяви от своя страна, че засега няма да окупират жълтите павета, но поиска справедливост.

Той заяви, че ще изчакат разследването да приключи. Ако бъде повдигнато обвинение към Хамбарлиев, Джоргов се закани, че граничарите ще протестират.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК