7000 дела срещу длъжници за парно заведоха в Перник

ЧАС ПИК

7000 дела срещу длъжници за парно заведоха в Перник

6494
на 10.11.2014
7000 дела срещу длъжници за парно заведоха в Перник
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пернишката „Топлофикация” погна некоректните длъжници. Дружеството е изпратило 10 000 писма на граждани, които имат неплатени сметки, пише "Мироглед".

препоръчано

Предупреждения са получили всички, които дължат над 50 лв. Отделно до момента са заведени 7000 дела срещу некоректни длъжници.

„Разбирам проблемите на хората, но задълженията трябва да се плащат. Много от абонатите реагират срещу това, че не ползват парно, а трябва да плащат за сградна инсталация. Законът обаче е такъв и всички сме длъжни да го спазваме”, каза директорът на дружеството Кремен Георгиев.

„Топлофикация” има около 20 000 абоната. Само около 1/3 от тях са коректни платци. Задълженията на останалите са около 37 млн лв.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК