75-годишната Доли Партън цъфна като плейбой-зайче - ето заради кого (ВИДЕО)

ФОТОГАЛЕРИЯ

75-годишната Доли Партън цъфна като плейбой-зайче - ето заради кого (ВИДЕО)

10175
на 21.07.2021
75-годишната Доли Партън цъфна като плейбой-зайче - ето заради кого (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Най-известната американска кънтри певица Доли Партън сподели с феновете си какъв подарък е направила на съпруга си за 79-ия му рожден ден във вторник. 75-годишната Доли е пресъздала снимките си за списание "Плейбой" от 1978 г.

препоръчано

"Сигурно се чудите защо съм облечена така", казва Доли във видеото, което сподели в социалните мрежи. "За рождения ден на съпруга ми е. Помните ли как преди време казах, че ще позирам за "Плейбой" когато съм на 75? Е, сега съм на 75 и те нямат списание, но съпругът ми винаги много е харесвал снимката от оригиналната корица", добави Партън.

Най-известното мъжко издание в света не издържа на конкуренцията с интернет и през 2020 г. компанията се насочи към друг бизнес модел и прекрати отпечатването на списанието. Много разочароващо за Карл Томас Дийн, който със сигурност би се радвал да види съпругата си Доли Партън отново на корицата.

"Опитах се да измисля нещо, с което да го направя щастлив", продължи Доли във видеото си. „Той все още мисли, че съм секси след 57 години и аз няма да се опитвам да го разубедя", каза още тя.

Тя е женена за бизнесмена от 1966 г. През годините той рядко се е появявал на събития със съпругата си, защото иска да стои колкото се може по-далеч от публичното внимание, пише "Лейдизоун".

">

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това