Вход
София
Времето в София 20 o C

8 въпроса, които Бойко Василев и "Панорама" трябва да зададат на президента Радев

8 въпроса, които Бойко Василев и "Панорама" трябва да зададат на президента Радев

на 19.04.2019
130841
63
8 въпроса, които Бойко Василев и "Панорама" трябва да зададат на президента Радев
Автор: ПИК
19.04.2019
63
130841

Президентът Радев гостува в "Панорама" тази вечер и ще бъде попитан за евтините си апартаменти, обеща тържествено шефът на БНТ Константин Каменаров пред екип на ПИК.

За улеснение на г-н Каменаров и водещия на "Панорама" подсказваме серия от въпроси, които обществото си задава, и които е нормално да бъдат зададени на държавния глава на България.

1. Как се е сдобил през 2005 г. в Пловдив с ведомствен апартамент от 112 кв. м., чиято данъчна оценка е 40 000 лв., но той е платил 19 000 лв? 

2. Защо ДДС-то, което е платил за жилището, е 7000 лв.? Как е формиран данъкът? Това не са 20% нито от данъчната цена, нито от сумата, която той реално е платил?

3. Защо, след като се е сдобил с един ведомствен апартамент, е излязъл да живее под наем във втори? Не смята ли, че това е нарушение на закона? 

4. През 2007 г. той продава първия си ведомствен апартамент за около 64 000 лв. Тоест, само за година и половина реализира крупна печалба от 44 000 лв. Смята ли, че това - ако и да е законно, е морално? 

5. Знае ли, че през същата тази 2005 г. Министерство на отбраната е изгонило от ведомствените им жилища над 400 военни пенсионери и вдовици на военни? Публикации по темата могат да бъдат открити в медиите. На мястото на прокудените пенсионери и вдовици са били настанени висши командири от армията, какъвто е бил и той - командващ базата в "Граф Игнатиево". Как ще коментира темата, отново в етичен порядък?

6. Защо е назначил на два трудови договора в щата на ВВС Десислава Генчева, с която тогава е живеел на семейни начала? Имала ли е необходимият ценз Генчева за длъжностите, които е заемала? Може ли да се приеме, че това е конфликт на интереси?

7. Вярно ли е, че по негово разпореждане наемът на жилището на Десислава Генчева е бил покриван изцяло от бюджета на ВВС?

8. Смята ли, че с публичното си поведение и изказвания е дал основание да се допусне, че лобира за шведската марка изтребите "Грипен"? Поел ли е наистина ангажимент към тази търговска марка?

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(63)
1
има да чакате точни отговори,от умрял писмо,ще се изниже като мокра връв,само гледаите!!!!!!!!
2
Кой парцал е писал този пасквил? Това е пример за липса на журналистическа етика, създаване на фалшиви новини за окепазяване на хора.Долно, срамно, порногр@фия.
3
Няма и незнам точно какви въпроси ще му зададе но няма да имаме точен отговор,ще ни раздуват лукуми-гаранция вообще няма да го гледам
4
Питам аз може ли един издател на ПОРНО ВЕСНИЦИ ДА МИ НАПРАВИ ЕДНА СВИРКА.
5
Клепоухия каун отново ще разтяга локуми и ще обвинява наред всички които не са като него с жигосана петолъчка на челото.Тъпо , злобно ЗКПЧ !.
6
1. Защо неговият рейтинг е винаги двойно по висок от този на Пунта Марата от Банкя ? 2. Защо четири социологически агенции твърдят, че БСП печели евроизборите ? 3. Наистина ли след 26 май служебният премиер ще се казва Богомил Бонев ? 4. Верно ли е , че Бонев имал собствена листа за евроизборите в която на първите три места са трите свине , а последният на 17-то място е Heдялко ?
7
Бойко извади го да пръдна
8
1.Как и с какви пари си е купил бавноразвиващ от Вършец 240кв.м апартамент с асансьор 2.Къде е досието Буда 3.Имал ли е връзки с подземния свят преди да стане премиер 4.Кой ще плати за акциите на Цветан, с който е осъдена България 5.Имал ли е човек "Главен Мултак" министър от Мултигруп 6.Кой уби Мишо Бирата 7.Имал ли е фабрика за производство на незаконни цигари в Краиморие 8.Кога ще подаде оставка, и ще бъде разследван ЧАКАМЕ!!!
9
Има въпроси и към Heдялко. Той как успя да изтегли 4-5 млн. от КТБ, след като няма нищо общо с Цветан Василев ? Става дума за мръсните му пари, минавали преди това през двете офшорки. До къде ще напълни гащите Heдялко при една ревизия от НАП по времето на Нинова ? До глезените, до колената или до мъдата ?
10
Шайката ГЕрП трябва да си плати за престъпленията и кражбите. 2019 е годината на ИСТИНАТА и СПРАВЕДЛИВОСТТА и Съдбата е на страната на малките хора, на честните, справедливите и морални Личности, а не на Крадливите, Лъжливите и Престъпни Индивиди от Групировката_Шайка герб.
11
Румбата си яде хот-дога и го болят мъдята, с 11 бона заплата ... ехей
12
че нито един от тези просташки впроси няма да му бъде зададен. Това означава да се принизи нивото на националната телевизия до нивото на един папарашки сайт или до селска кръчма-клюкарница. Това не са въпроси към президента, а към измислиците за Радев, когато не е бил президент. Възможно е да се говори за самолети и пр. , но не е възможно да се коментират измислици. После този тук пак ще има да квичи.
13
Ще зададе друг път, БСПеераст на БСПеераст неудобен въпрос не задава, защото дедовците заедно са крали мандрите преди, а внуците им крадат сега!!
14
БОЙКО ВАСИЛЕВ Е КОМУНИСТ И НЕ МОЖЕ ДА ЗАДАДЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ?
15
щял да задава въпроси на държавния глава,който щял да го черпи със шербет и бяло сладко.Абе ще си хортуват хората,бе.
16
Току що научих, че Цветан Цветанов, известен като Цвинокио, се сравнил с Ани Заркова – и нея да разследва Цацаров откъде има пари да купи апартамент на сина си. Не зная същият безподобник да е заливан с киселина, да е изгубил едното си око, да е претърпял множество болезнени операции, да е загубил лицето си, като тази, тогава млада жена. Не зная и да е спасявал животи като д-р Зарков, уважаван и ценен хирург – бащата на Крум. Плюя на този катил! Три дъщери имаш, бе, морда свинска! Зоя Деянова
17
А когато гостуват Бойко Борисов, Цветанов - изпращате ли въпроси, които да им зададе Б.Василев.
18
Като сме дошли на тема въпроси. Недялko да каже що си изтегли парите 1 2 седмици преди фалита на КТБ. Тогава да се прави на морализатор
19
Така ще те надуят,и ще те вържат за пишката и ще те поставят за светещ балон пред Китайски ресторант таман светиш във червено и от дъжда няма да пада боята......????
20
Аз не съм бил генерал а много по-нисък ранг, но за мен са важели, същите правила и условия, както и при Румен Радев, и при всеки друг военнослужещ.При нас се е строяло от КЕЧ само за военнослужещи и са отдавани под наем, като след определено време, всеки военнослужещ, може да си закупи жилището, на преференциална цена определена от КЕЧ.Това е ясно на всеки, не следва по никакъв начин, Президента да се обяснява.Много жалка, и нискоинтелигентна стратегия сте избрали срещу Президента!Изключително ниско ниво на журналистика показвате!Във сайта ви изобилстват така наречените фалшиви новини, които са откровени лъжи и следва да ви се търси отговорност за грозните манипулации!
21
КМЕТЕееее, ИЗВАДИ го да ПPЪДHA, че СЕ НАСРАХ Бееееее. :-) :-) :-)
22
Защо Радев и до ден днешен не е казал нищо за общинаря от БСП Бенчо Бенчев , който укри бандита Митю и то в друга държава .Това е най големия политико - мутрински скандал с тъпата полуорганизирана група на БСП - ту.?
23
отговор на коментар
До 16 Ама или си много малък или грешна е опорката ти-не беше много отдавна мисля че към края на 90г. Когато за Ани Заркова събирахме пари за операция,след заливане с киселина-Та не е редно за човек за който са се събирали пари да се представя с един богат и охолен начин на живот-мое мнение все пак хората са си отделили от залъка а тогава такива бяха времената-ЗАТОВА НЕ ПУСКАЙ ТАЗИ ПОЗИВНА ПОВЕЧЕ
24
ген радев няма да отговаря на глупави въпроси ще изчакате още две години и тогава хаите триите сега
25
Да му зададе въпросът така ....Ако Бенчо Бенчев, при това което направи , беше общинар от ГЕРБ или от НФСБ Патриоти , Радев щеше ли да свика национален съвет по сигурността ...а понеже Бенчо е от БСП , Радев се прави на сляп и глух ..ето ОСНОВНИЯ ВЪПРОС , КОЙТО ЧАКА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ...разбира се ако водещия на Панорама не го е страх да му зададе точно този въпрос..
26
СДС изчезнаха завинаги от хоризонта защото спестяваха от закуските! БСП останаха пред хоризонта защото знаят как да усвояват! ББ остана 10 години пред хоризонта защото е прям спрямо народа! НОООООООООООО как ще продължи като още не е изчистил къщичката!В Сс има много гнили ябълки! Живота тръгна на по високи обороти! А действията стават все по бавни!
27
отговор на коментар
Странно е, че разбирате значението на думата "етика", при положение, че наричате автора на публикацията "парцал". Търсенето на отговор на въпроси, които си задава обществото не е липса на журналистическа етика. Тя изисква и еднакво отношение към всички, до които се отнасят въпросите. В противен случай, пример за журналистическа етика за Вас, може би, са Хекимян, Николаев, дружината от "Бивол", Бабикян?
28
Боклуци жалки. Кои сте вие , свински утайки , че да ви се дава обяснение.Налягайте си парцалите и се молете да се разминете само с закриване, че другите варианти са доста болезнени.Може да претендирате само за периода от както Радев е президент,а вие се интересувате за период , когато според вашите приказки е "никой" и "неразпознаваем". Е ,тогава ще получите отговор от "никой" .
29
Тези пък така са обсебени от Радев, че лягат и стават с него. Естествено, че пропагандата е заплатена от заинтересуваните, но в по-дългосрочен период участващите в този фарс (не може да ги наричаме журналисти) никой няма да гприема сериозно. Справка - Антон Тодоров колкото и да се напъва да угоди на ГЕРБ, никой не забравя "шайката".
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Един изтеглен в тъмното елемент,ос... се до брадата,насъсква глутница от диви кучета, да лаят по президента Радев от сутрин до вечер.Цецо е.а мамата на партията си,тя се срива като насип от пръст,бесепарите използват алчността му и без да тичат насам натам,процентите им растат инжектирани пилета бройлери.Няколко телевизии,много вестници,сайтове,всичко гледа към Р.Радев,дали ще сгреши някъде по пътя си.Идват тежки дни за милиционерите,те го усещат,затова всеки граби като за последно осигурявайки бъдещия си живот.
32
Защо Бсп поведе на Герб за евроизборите! Ами защото калпавата ви агенция плюе по свестните хора и прави всичко възможно преднината да се увеличава. Пък и Радев не ви брои за живи, иначе отдавна да ви е осъдил.
33
НАИСТИНА ЛИ ВЯРВАТЕ ЧЕ БОЙКО ВАСИЛЕВ ЩЕ ЗАДАДЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ НА РАДЕВ. ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ И ЩЕ ГО ВИДИТЕ ТАЗИ ВЕЧЕР. БОЙКО Е КОМУНИСТ В КОКАЛИТЕ..
34
тук някои от Стокхолмски синдром ли страдат?! Живеят в неремонтираните си от години панелки, търкалят се по дивани, покрити с булана от миналия век, карат коли на по две десетилития, пият евтина ракия, псуват малкото си пари или пенсии, робуват на богаташи, спечелили пари по незнайно какви начини, блъскат по клавиатура на компютри от миналия век и пак за ОПГ квичат с хъс. Вие нормални сте, бе! Или двама-трима с различни никове са се разкрещяли "геееерб". ГЕРБ, ама ни докара до трета национална катастрофа и слязохме под 7 милиона. Такава ниска раждаемост и по турско не е имало. От какво сте доволни , бе, идиоти. От това, че не можахте да се образовате, от това, че не отидохте в казарма, че да станете мъже, от това, че не познавате историята ни, или от това, че се оставихте да ви промият мозъците. Ами...матр,ял рече вождът ви и влезе в Райските досиета с милиардите си. Е няма да чуете въпросите на един изтрещял от злоба, който утре /за ваш ужас/ пак ще обърне палачинката.
35
Дължи обяснение,без значение какъв е в момента щом аз ще му плащам заплатата,на него на жена му,на бившата му,на децата му и на доведеното дължи обяснение,и когато е закупил апартамента по леко съмнителен начин е бил военен пак на наш гръб-само че реда е друг плаща ли сме заплата на него на жена му и на любовницата -ТАКА ЧЕ ДРУГАРИ ДЪЛЖИ ОБЯСНЕНИЕ ПОНЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦИТЕ
36
Има наистина защо да е истерична БСП, почти можеха да се сбъднат мечтите на Нинова, ама сама с Кацамунчето и Радев си изядоха шанса, много лакомия, простащина и реваншизъм видяхме и се осъзнахме, че от БСП няма по-голямо зло! Иво Христов нарита БСП,както Гюмняев начука канчето на Радев! Някой е издал далаверата на Радев с апартаментите му, за това Иво, като най-вътрешен го уволниха! Сега кой ли ще пише дитирамбите на каканижещото пилотче?Определено ще стане моден експерт,защото Деска е печена в тази област, а и спокойно ще разпуска с боб и джолан, Артелчика наш Чехлю!
37
Чернобил като гръмна , пак една баба Дора тропаше по масата, че няма радиация! Дори крещеше че никой не я е виждал и да и я покажат! Тя не била умряла, значи радиация няма и нямат право да я изселват от къщата и да и убиват животните, които щяла да води на пазар! Облъчени ли сте, то по него време почти цялия набор бе кюртиран, за да не се раждат двуглави и трикраки, от "липсващата", измислена от капиталистите радиация! Не е ли същият сценарий и сега?
38
отговор на коментар
Всеки въпрос свързан с комунистическото крадене е глупав,защото още другарят Сталин им е разрешил да обират мандри,а след това да учат на морал класово неосъзнатите елементи!
39
Кога комунистите когато са били на власт през последните 30 години не са фалирали държавата и с какво държат Радев – това са въпросите? Цифрите от Националната статистика говорят: Средна работна заплата през последните години на комунизма 1981-88 г.: 1988 г.–252,08; 1987 г.–234,33;1986 г.–224,75; 1985 г.–213,67; 1984 г.–207,33; 1983 г.–199,42; 1982 г.– 196,92; 1981 г. – 191,58; 1980 г. – 182,50; Средна работна заплата преди ГЕРБ 2008 – 590; При ГЕРБ 2017 -1012; декември 2018 - 1269; Минимална работна заплата преди ГЕРБ 2008 – 180 лева; При ГЕРБ през 2019 – 560 лева; И така другари: 1/ Средните заплати при управлението на ГЕРБ нарастват 5 пъти в сравнение с последните 10 най-добри години на Т.Ж. и 2 пъти в сравнение с тази през 2008 година; 2/ Минималната заплата нараства в сравнение с тази през 2008 година – 3 пъти, а минималната заплата е около 2.2 пъти по голяма в сравнение със средната заплата през последната година на комунизма 1988 година. 3/ Ще кажете цените са били други, но тези които ги знаят ще кажат: хляб – 30 стотинки сега – 80; кренвирши най употребяваните през социализма 3.60 сега около 5 лева; саламите от 4 – 10 лева сега 5 – 20 лева; яйцата 15 стотинки сега 30; млякото 30 стотинки кофичка сега 80-90. Истината че малко хора живееха на квартири защо беше забранено да живееш в друг град ако нямаш жителство. Но продуктите бяха средно при социализма около 2 пъти по евтини. Доказателство че хората живеят по добре са постоянните пътувания в страната и по света които може да си позволи средностатистическия българин по време на празници и почивка. В добавка към статистиката: 1/ Да се има предвид че в периода 2009 – 2019 ГЕРБ управлява около 7 години, а не непрекъснато да ни се втълпява в простите глави че е преял с 10 годишна власт; 2/ Да се има в предвид че: правителството на Станишев през 2009 остави на ГЕРБ празен бюджет със задължения 3 милиарда; трите служебни правителства по 4 месеца; и Орешарски който само за 2 те години управление 2013-2014 направи фалит на КТБ – 5 милиарда; спиране на Южен поток; спиране на Атомната централа в Белене и глоба от 1,5 милиарда, спрени Еврофондове и 3 милиарда бюджет на минус през 2014 година; Истината е че ГЕРБ не притежават ЛИДЕРИ които да воюват за партията си а само изпълнители администратори които на всички нива работят не лошо и не са така корумпирани като комунистите. Затова само за периода 2009-2019 Брутния вътрешен продукт нарасна от 54 милиарда на почти 120 милиарда т.е повече от 2 пъти. Няма как с този БВП веднага всички да заживеят със стандарта в ЕС защото комунистите ни оставиха бедна и разграбена държава - само над 50 милиарда активи окрадени и изнесени извън страната по време на ПРИВАТИЗАЦИЯТА. И не забравяйте колко бързо нещата могат да станат зле защото това сме го виждали при всяко управление на БСП. А другия мит развяван по горе от другарите комунисти че сме станали 7 милиона се оборва от близо 3 милиарда Евро които 3-те милиона българи живеещи и работещи в чужбина ежегодно пращат на близките си в България а доколкото мога да смятам 7+3 прави 10 милиона. Кога българите са били 10 милиона и българина е могъл да избира къде да живее???? Може би при комунизма?
40
ЗАЩО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ СКОЧИХА НА ЦВЕТАНОВ - ЗАЩО СИ Е ЗАМЕНИЛ ДВАТА АПАРТАМЕНТА ЗА ЕДИН , А ДА НЕ ПИТАТ ЗАЩО ФАТМАКА Е НАЗНАЧИЛ ЛЮБОВНИЦАТА СИ НА ДВЕ ЗАПЛАТИ И ЗАЩО Е ПРОДАВАЛ, КУПУВАЛ АПАРТАМЕНТИ НА ЗАНИЖЕНИ ЦЕНИ??
41
До 16 българина- В София не знам колко на брой са на Заркови имотите, но в малкия, хубав Балчик край морето живея точно до кокетната кооперация, където са техните апартаменти- много скъпи/сигурно купени на по-ниски цени/, с изглед към морето. Та това е истината.
42
ОСТАВА Б.ВАСИЛЕВ ДА МУ СЕ УСМИХВА УГОДНИЧЕСКИ И ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАЗИСКВАТ ГЕРБ.НЯМА ОТТЪРВАВАНЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ГЛУТНИЦА,ТРЯБВАШЕ 89 та ДА ГИ ПОНАЛИМ,А СЕГА Е КЪСНО .КАТО ПРИ КОМУНИЗМА,КРАДЪТ,ЛЪЖАТ И НИ ПОУЧАВАТ.
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
отговор на коментар
ДДС е платено върху данъчната оценка, но към момента на сключване на договора размера на ДДС е 18% - само за сведение......
46
ТОВА ВЕЧЕ Е ТОЛКОВА 'ЧУДНОВАТО' ПРЕДЛОЖЕНИЕ,КОЕТО ЗАТВЪРЖДАВА ТВЪРДЕНИЕТО,ЧЕ РЕДАКЦИОННИЯ СЪВЕТ НА ПАРОДИЙНАТА ИНТРИГАНТСКА АГЕНТУРА ОТДАВНА РАБОТИ ЗА СРИВАНЕ НА ИНСТИТУЦИИТЕ ПОД ВЕЩИЯТ НАДЗОР НА СВОЯ СПОМОЩЕСТВОВАТЕЛ ! ! ! !
47
отговор на коментар
МНОГО ТОЧНО ЧЕТИВО,НИЩО ОБЩО СЪС СТАТИСТИКАТА НА ФЪФЛЕЩИЯТ РАЙЧЕВ И ЧЕРВЕН КОЛЬО-ВСЕКИ КОЙТО НЕ СЕ ЧУВСТВА ЧУГУНОГЛАВ ТРЯБВА ДА ГО ПРОЧЕТЕ
48
Социологическите изследвания се правят от лицата в повечето случай у дома а не на терен и затова не се радвайте много. В последните години изненадите са много, но агенциите винаги се измъкват.
49
БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СКРИТИТЕ КОМУНИСТИ В РАЗЛИЧНИТЕ УПРАВЛЕНСКИ ИНСТИТУЦИИ И ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МЕДИИ ----БИ ТИ ВИ , НОВА , Б Н Т И Б Н Р. БОЙКО БОРИСОВ СЕ МЪЧИ ДА СЪЗДАДЕ НЯКАКЪВ РЕД НО ТРУДНОСТИТЕ СА ГОЛЕМИ И НЕПРЕУДОЛИМИ.
50
отговор на коментар
Това не е вярно! ДДС- то беше в размер на 18% от 1994 до 1996 година. След това беше повишено до 22%. От 1999 г. до сега е 20%. Сделката е сключена през 2005 година.
51
отговор на коментар
ДО 6. Отговарям веднага.1 Защото в България 80% са дебили.2 Бсп печели според социологическите агенции защото звънят само на домашни телефони.Жокер-кой има такива?Само пенсиите.По 3 и 4 Не ме карай да се смея.Много ви се иска червените чугуни да фалират България,но няма да стане тая работа.Паметта ни не е толкова къса.
52
Да му ядете гащите на Президента и за добавка - гащите на Десито !!!
53
Абе, за какви 44 хиляди лева печалба говорите ? Ако го прочетат Трите прасета, ще умрат от смях. И други, де.... Всеки офицер, закупил ведомствено жилище е спечелил долу-горе толкова. Но пък е бил офицер много години... Социална политика на Министерството на отбраната е такава. Другите министерства да вземат пример !
54
Ох , това семейство........ Какво работят тези хора ? Колко ни струва тази институция ? Предлагам тази институция да се закрие !
55
Гледам "интервюто" нищо не разбирам, съска, шъшка, пълен дебил! Нищо конкретно не казва, бълвоч, кофти човек!! Това си е мое мнение, не лайте!
56
Ха, ха, ха, голям кеф и много забавно е човек да чете коментарите на дежурните фенчета на сайтчето-кенефче ПИК ,а най вече ме кефи когато ми поставят само минуси на коментарите ми, защото така виждам, че след дълги и напрегнати умствени усилия, са ме разбрали!"Милите",все пак е хубаво че се стараят!
57
Всички речи на президента Радев са много съдържателни и интересни, нищо че ги срича, но най-интересна ще бъде защитната му реч пред Военния трибунал, чийто председател ще бъде Николай Ненчев.
58
Срам и позор за всеки българин е, когато има ПЛИТКА ПАМЕТ и вече е забравил, че Б-я е ОБРУЛЕНА от комунистите, обрана, разкостена до скелетон от такива като КУРнела, Баневи, МИЛИОНЧЕВИ и всички знайни герои, но сте "дебили" наистина тия, които отново се хващат на ЛЪЖИТЕ на ОСВИРЕПЕЛИТЕ за власт комунисти на тия ОБИРДЖИИ, на които ПРИГЛАСЯ и ГРИПЕНОВ/РЕШЕТНИКОВ, който от злоба се тресе, че НЕ ГУШНА едни комисиони за едни грипени, а той като другарите си е ТОЛКОВА АЛЧЕН, че само слепец не го вижда!!! За разлика от комунистическите КРАДЦИ, Борисов е единствения ПОЛИТИК, работещ за държавата и народа си, единствен, който е обявил ВОЙНА НА МАФИЯТА и така, много змии налазиха с отровата си, ноооо... с малките изключения от слепците, които подкрепят КРАДЦИТЕ и ГЮВЕЧАРИТЕ като Грипенов, НАРОДА ИНТЕЛИГЕНТНИЯ, ПОДКРЕПЯ Бойко и ще го подкрепя винаги! Признайте, че при тази война срещу целия НЕГАТИВИЗЪМ и БЕЗХАБЕРИЕ натрупано в държавата, няма начин да не скочат точно ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КОРУМПИРАНИТЕ, МИЛИОНЕРИТЕ и ИДИОТИТЕ които ще унищожат и майка си, за да продължат с битката си да УНИЩОЖАВАТ нас НОРМАЛНИТЕ!!!
59
Гледах интервюто с президента жалка картина - ти му говориш той ти вреви.
60
Чета разни калинки се упражняват върху президента. Истината е че борисов не може да му стъпи на малкия пръст. И аз имам един въпрос борисов мутра ли е и бил ли е обслужващ персонал в сик.
61
Юда е предал Христос за 30 сребърника. Пик,каква ви тарифата за омаскаряването на Президента?
62
Никога вече комунизъм - крадци, убийци, разбойници, атентатори, фашисти!
63
отговор на коментар
Абсолютна истина е написаното.Имаме си за президент негодник и палячо
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 12136
архив

Пияница кандидатства за членство в клуб на алкохолиците. Изпитва го комисия и му задава въпрос:
- Колега, кажете едно питие с "Ш".
- Шише ракия.
- Отлично, колега! Едно питие с "Б"?
- Бутилка водка.
- Страхотно, колега! Едно питие с "К".
- Каса бира.
- Великолепно, колега! И последен въпрос - едно питие с "Е".
След дълго мислене кандидатът отговаря:
- Евентуално още една каса бира!

няма нови новини
Днес: 327
hot
най-четени новини в момента
сега
2229
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Вижте фирмата на хакера Кристиян, атакувана от ГДБОП - арестуваният бил топ експерт по киберсигурност, имал красива приятелка (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
ВНИМАНИЕ: Ето как затлъстяваме заради телевизора
x