Вход
София
Времето в София 11 o C

8 изненадващи причини мъжете да предпочитат жената да е отгоре по време на секс

8 изненадващи причини мъжете да предпочитат жената да е отгоре по време на секс

на 23.05.2017
29478
0
8 изненадващи причини мъжете да предпочитат жената да е отгоре по време на секс
Автор: ПИК
23.05.2017
0
29478

Факт е, че получават пълен изглед без никакви усилия, но разполагат и с още доводи

1.Той може просто да се излегне и да се отпусне. Когато ти си отгоре, той има много малко отговорности, а това е прекрасно в моментите, когато не се чувства в идеална форма. Да кажем, че е уморен, пиян или пък е счупил всичките си кости, а ти си секси медицинска сестра, която се грижи за него.

В случай, че е дал всичко от себе си, но е започнал да се задъхва, пък се метни върху него и го остави да си почине малко. Приеми го като кратка отмора за мощния му “двигател”. Позволи му да си изпъне краката. Можеш дори да му дадеш да си похапне малко.

2.Получава пълен панорамен изглед без никакви усилия. Когато той е отгоре, трябва да се подпре с ръце, за да те огледа в цялата ти прелест. Факт е, че това са гарантирани минимални усилия. Но, когато ти си отгоре, той може просто да си полегне и да те гледа.

3.Може да се пресяга и да те хваща за дупето без леглото да му се пречка. Чудиш се дали позицията, при която ти си отгоре, е най-подходяща, ако той обожава дупето ти? Вероятно не е.

Наградата по-скоро ще отиде при кучешката поза. Но този вариант все пак е по-добър от мисионерската например, защото при нея той трябва да прокрадва ръцете си между дупето ти и леглото, ако иска да те стисне за дупето. Има и по-лесни начини за хващане на дупе.

4.Ъгълът е много различен. Макар че едва ли мислиш за тези неща, всеки си има собствен перфектен ъгъл за проникване. Когато ти си отгоре, този ъгъл е уникален, особено ако си го възседнала (като каубойка). Това не е от ъглите, които можете да постигнете по друг начин.

5.Можеш да го притиснеш. Ако му харесва да го доминираш, позата, при която ти си отгоре, е страхотен начин да го направиш. Можеш да захванеш ръцете му и да правиш каквото си пожелаеш с него.

6.Той може да зададе темпото като буквално те повдига нагоре – надолу. Ако е достатъчно мускулест, може да те хване за бедрата и да изиграете цяло съчетание като от балета. На него ще му хареса, както и на теб, така че – с един куршум два заека.

7.Обръщането напълно променя нещата. Не можеш да се обърнеш в мисионерската поза. Е, можеш… това е просто поза. Но не е сред онези, които повечето двойки прилагат. Когато обаче се обърнеш в поза каубойка върху него (особено, ако го направиш, без да ставаш от него, а просто се завъртиш), е просто страхотно.

8.Можеш просто да се търкаш в него. Има причина жените също да харесват тази поза. Ако това е твоят начин да се докараш до оргазъм, позата е идеална за теб. А той ще се чувства страхотно, докато те гледа как свършваш.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33945
архив

Собственик на дог се оплаква на ветеринарния лекар: – Кучето ми постоянно гони автомобилите. – Всяко куче прави това. – Да, но моето ги хваща и после си ги заравя в градината…

 

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДС крои бъдещето на дясната коалиция с Буруджиева, Антоанета Христова, Огнян Минчев и Антоний Гълъбов (ОБНОВЕНА)
x
Откриха нов симптом на коронавируса
x