8000 лева и злато отмъкнаха крадци от дома на пловдивчанин

Крими

8000 лева и злато отмъкнаха крадци от дома на пловдивчанин

6138
на 03.03.2015
8000 лева и злато отмъкнаха крадци от дома на пловдивчанин
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

8000 лева и златни накити с неустановен грамаж са откраднати след взломна кражба от апартамент в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

препоръчано

По първоначални данни жилището е било обрано в периода от 25 февруари до 11 часа вчера. Крадците са проникнали в дома чрез разбиване на входната врата. В Четвърто РУ е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител и работата на разследващите продължава.

Сигнал за подобно посегателство бил получен вчера и в районното управление в Асеновград. 51-годишна жена от Долни Воден съобщила, че между 4 часа и 7 часа крадци влезли през тераса в дома й и отнели 1500 лева и чифт маркови маратонки.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов представи новите водачи в София и сподели лична история: Звъня ми кметицата на Младост от затвора в Сливен... Никой друг не й е вдигнал. Знамето на ПП Тагарев го няма в листите (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов представи новите водачи в София и сподели лична история: Звъня ми кметицата на "Младост" от затвора в Сливен... Никой друг не й е вдигнал. Знамето на ПП Тагарев го няма в листите (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК