РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Издирвани мутри и гангстери от Варненско и Бургаско вилнеят на протеста на Копейкин - главсекът Ивайло Иванов кооординира залавянето на крими типовете (СНИМКИ)

Политика

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Издирвани мутри и гангстери от Варненско и Бургаско вилнеят на протеста на Копейкин - главсекът Ивайло Иванов кооординира залавянето на крими типовете (СНИМКИ)

226287
на 14.05.2020
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Издирвани мутри и гангстери от Варненско и Бургаско вилнеят на протеста на Копейкин - главсекът Ивайло Иванов кооординира залавянето на крими типовете (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разследваният за злоупотреба за 1 млн. лв. лидер на маргиналната партия "Възраждане" Костадин Костадинов е довлякъл мутри и гангстери от Варненско и Бургаско, за да вилнеят в София. Те са пристигнали с автобуси и лични автомобили на пл. "Александър Невски" в столицата, след което превозните им средства моментално са напуснали мястото на паркинга.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Това разкриха пред ПИК отлично информирани източници, които се грижат за сигурността на гражданите в столицата и спокойствието на града в положението на извънредна епидемична обстановка.

Сред участниците в т.н. протест срещу правителството, на който се събраха само хора на Копейкин, БСП, Местан и Мая Манолова, има и много издирвани от районните служби на МВР и прокуратурата. Имало е и въоръжени и хора с дрога.

По време на 2-месечното извънредно положение буйстващите днес пред парламента татуирани мъже с бръснати глави са се спотайвали и сега са се възползвали от първата възможност, дадена им от Копейкин, да се проявят уж като борци за човешки права, а всъщност да предизвикат кървави мелета и да провокират органите на реда. Изявите им са щедро финансирани и от партия "Възраждане", установили са разследващите.

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов е организирал постоянна координация с останалите дирекции на вътрешното министерство в страната за своевременно получаване на информация за идентифициране и задържане  на издирваните лица.

През последния час бройката на крайно агресивно настроените гангстери и хора от подземния свят наистина се е увеличила заради новопристигнали от Варненско и Бургаско техни авери, които буквално налитат на полицаите.

По данни на ПИК засега арестуваните за нападение на органите на реда са вече 8 души. Самоличността им е установена, както и това, че са пряко обвързани с подземния свят. Някои от тях си признават как Копейкин ги е стимулирал да се разходят до София и ги е насърчавал да буйстват из улиците на столицата.

Сред протестиращите са хора на БСП, Мая Манолова, скандалната уволнена съдийка Румяна Ченалова, която от улицата директно акостира в студиото на червената телевизия БСТВ, излъчваща протеста на мутрите на живо и обясняваща, че са едва ли не хиляди. При тях е известният на органите на реда детектив Марин Маринов, който от 2013 г. непрекъснато влачи т.н. "русофили" на масови мероприятия срещу управлението, като ги пришива към протестите срещу него.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК