Вход
София
Времето в София -13 o C

COVID-19 влезе и в затвора на Пловдив, осъден е в тежко състояние

COVID-19 влезе и в затвора на Пловдив, осъден е в тежко състояние

на 22.11.2020
16378
0
COVID-19 влезе и в затвора на Пловдив, осъден е в тежко състояние
Автор: ПИК
22.11.2020
0
16378

Затворник с коронавирус от Пловдив е транспортиран в болница. В петък 55-годишен мъж е бил в тежко състояние. Предишните дни той е бил тестван, но пробата е била съмнителна. В петък е получил и трети резултат, който е бил положителен.

Междувременно, преди да му бъде направен ПСР, мъжът е бил изолиран. В петък е получил усложнения и се е наложило с линейка да бъде отведен в болница. Мъжът е с един бъбрек, което правило състоянието му още по-тежко.

Лишеният от свобода е бил във Втори пост. Стаята му и контактните му лица са изолирани. Затворници обаче се притесняват, тъй като 55-годишният е контактувал с други лишени от свобода от другите килии. Комуникация е водил и с надзирателите.

В началото на юни бяха доказани 6 случая на коронавирус зад решетките в Пловдив. Петима от заразените бяха надзиратели, а шестият случай на лишен от свобода. Това бе небезизвестният беглец Тома Ендрев, съобщава "Трафик нюз".

Сподели:
свързани новини
Йоркширския изкормвач умря в затвора от COVID-19 Йоркширския изкормвач умря в затвора от COVID-19
Британският сериен убиец Питър Сътклиф, наричан...
на 13.11.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21130
архив

Едно габровче загубило един лев. Започнало да плаче. Срещнал го друг габровец и запитал: - Защо плачеш, детенце? - Загубих един лев. Габровецът съжалил детето и му дал един лев. Габровчето пак заплакало. - Какво има сега? - запитал учуден габровецът. - Ако не бях загубил единия лев сега щях да имам два.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x