Вход
София
Времето в София 3 o C

COVID-19 тръшна известна бургаска хореографка

COVID-19 тръшна известна бургаска хореографка

на 18.09.2020
4764
0
COVID-19 тръшна известна бургаска хореографка
Автор: ПИК
18.09.2020
0
4764

Най-известната бургаска хореографка - Петя Стойкова от танцова школа "ДЮН" е с коронавирус. Още преди два дни се носеше деликатната  информация за здравословното състояние на създателката на "ДЮН", но до този момент нямаше официално потвърждение.

ЗАРАЗАТА ВИЛНЕЕ: 16 деца от детска градина в Бургас под карантина

ЗАРАЗАТА ВИЛНЕЕ: 16 деца от детска градина в Бургас под карантина

16 деца от детска градина в бургаския комплекс...

на 18.09.2020

Днес самата Петя Стойкова призна, че е заразена с Ковид19, предаде Флагман.

"Другари, преди да ви филмират от медиите, искам да споделя, че от 2 дни имам установен Covid-19. Информирала съм РЗИ и Младежкия Културен Център, където работя. Взети са всички мерки за изолация на семейството ми и хората, с които съм контактувала. Те също са в карантина и си правят нужните изследвания. Младежкия Културен Център е дезинфекцирал всички пространства, в които между другото не съм влизала от 1 седмица", обяви Стойкова.

 Тя уточни, че репетициите на децата от школата ще се водят от инструктор, който пристигнал преди 3 дни и с когото не е контактувала.

Петя Стойкова уточнява, че преди няколко дни си направила тест, защото изгубила обонянието си, искала да е сигурна, за да предпази хората, с които работи. В момента е в добро общо състояние, на домашно лечение.

От РЗИ дават противоречива информация и не е ясно колко дни след като сте ме срещнали на улицата може да очаквате нещо ужасно да се случи. Моите лични деца, с които живеем в един апартамент, са с отрицателен тест. Изключително е неприятна истерията, която неволно предизвикваш. Никой не е застрахован от такова преживяване. Споко.Надявам се след две седмици да мога пак да се здрависваме, прегръщаме и т.н", пожелава си обичаната бургаска хореографка.

Петя Стойкова е основател, преподавател и хореограф на Танцова школа „ДЮН”. Завършила е висшето си образование в Нов Български Университет - София, специалност „Балетна режисура” с професионална квалификация: Балетмайстор – Режисьор, Педагог. Основател и хореограф е на Компания за съвременен танц „ДЮН”. Специализира съвременен танц в многобройни международни танцови ателиета и проекти.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33028
архив

Интересен български народ. Говедата си брои на глави, а учените си - на членове.

x
България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия за граждански цели
x
5 животни, за които не бихте си помислили, че са опасни
x