Covid-19 удари деца и младежи в Русе - заразените са между 6 и 21 години

Региони

Covid-19 удари деца и младежи в Русе - заразените са между 6 и 21 години

11338
на 16.07.2020
Covid-19 удари деца и младежи в Русе - заразените са между 6 и 21 години
Автор:   ПИК

Пет от новозаразените с COVID-19 от общо 10 души в Русенско са на възраст между 6 и 21 години, съобщиха от Областния оперативен щаб за борба с коронавируса.

препоръчано

Вирусът е доказан при момченце на 6 г., младеж на 21 г. и три девойки – на 16, 20 и 21-годишна възраст. Всички те са под домашна карантина. Останалите петима са възрастни и са хоспитализирани в болници в Русе.

В последното денонощие е регистриран най-големият брой новозаразени в Русенско от началото на пандемията. Общият им брой до момента е 80 души, като активни са 56 – 31 са на домашно лечение, а 25 – настанени в болница.

В Русе първият смъртен случай на болен от COVID-19 бе на 8 юли. Почина 72-годишна жена от разрадското село Вазово, която е имала и придружаващи заболявания.

Сподели:
Бомба x
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО)
ново
Днес: 234
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това