ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу вече се готвят да посрещнат новите претенденти за титлата "Мастър шеф" на България и голямата награда от 100 000 лева.
Кулинарното предаване, стартира на 23 февруари от 21 ч., ще изправи на арената седмото поколение хоби-готвачи, които ще направят и невъзможното, за да се сдобият с престилка и място в най-голямата кухня на България.
Пред тях ще има редица предизвикателства, които ще отведат участници и зрители на своеобразно пътешествие към далечни и екзотични дестинации, до които не мога да се докоснат в последната година.
Всеки вторник и сряда хоби-готвачите ще представят разбирането си за храната като удоволствие, чрез което различните национални кухни изразяват себе си. Участниците ще се докоснат, а зрителите ще научат за чуждестранни продукти и подправки, и всички заедно ще открият нови вкусове и ще преживеят нови емоции.
Своеобразен гид в цялото това първокласно вкусно пътешествие из дебрите на различни култури, народи и географски региони ще бъдат именно ястията от дестинации като Швеция, Египет, Русия, Япония, Мексико и други.
Своята визия за първокласно ястие ще покажат актьор, съдия по плуване, преводач, инфлуенсър, журналист, фотограф и дори кулинарен блогър. Те пристигат от всички краища на света, за да докажат възможностите си пред топ-кулинарите Токев, Михалчев и Роу.


