ГОРЕЩО
Радев трябва да бъде спрян
ДПС-Ново начало на митинг в защита на стабилността в държавата
Радомир Чолаков: Не произвеждаме достатъчно храна
РАДЕВ АКТИВИРА ДЕЖУРНОТО СИ ПРОКСИ: Имало ли е разследване за корупция срещу Демерджиев, унищожено при назначението му в служебния кабинет?
Даниел Митов: Два влекача са в готовност да изтеглят танкера, блокиран край Ахтопол - не е опасен
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Любомира Илиева, София
препоръчано
Необходими продукти:
1 пакет фини кори
3 яйца
200 г сирене
2 стръка праз лук
олио
Начин на приготвяне:
Правим плънката, като разбиваме яйцата, добавяме сиренето (натрошаваме го). Предварително сме запържили лука в мазнина и го добавяме към яйцата и сиренето.
Разстиламе корите (2х2). Намазваме ги с олио, слагаме от плънката и завиваме. Редим в тава (по избор - вита или на парчета). Така - докато не свършат корите. Ако остане от плънката, заливаме отгоре с остатъка.
Печем в загрята фурна на 180-200 градуса около 20 минути.
Приятен апетит!
Сладкиш със сини сливи
407636
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335854
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97244
на 26.02.2019
Джолан в питка
147557
на 05.06.2018


