ГОРЕЩО
Български зет се бори за кметския пост в Лондон
“Тренд”: Българите очакват от ЕС борба с бедността и качество на храните
ГОРЕЩА ИНТРИГА: Ето кого праща Борисов за водач в Пловдив-област, след като ГЕРБ се изгаври с Вежди
Ивайло Дражев предупреждава пред ПИК: Партийни олигарси подготвят и пазаруват следващия ялов и продажен парламент
СРЕДНОЩНА РЕАКЦИЯ! Премиерът Главчев публикува решението си за частната детска болница (ДОКУМЕНТ)
Последвайте ни в Google News Showcase
Любомира Илиева, София
препоръчано
Необходими продукти:
1 пакет фини кори
3 яйца
200 г сирене
2 стръка праз лук
олио
Начин на приготвяне:
Правим плънката, като разбиваме яйцата, добавяме сиренето (натрошаваме го). Предварително сме запържили лука в мазнина и го добавяме към яйцата и сиренето.
Разстиламе корите (2х2). Намазваме ги с олио, слагаме от плънката и завиваме. Редим в тава (по избор - вита или на парчета). Така - докато не свършат корите. Ако остане от плънката, заливаме отгоре с остатъка.
Печем в загрята фурна на 180-200 градуса около 20 минути.
Приятен апетит!
Сладкиш със сини сливи
340125
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
315081
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
87607
на 26.02.2019
Джолан в питка
135956
на 05.06.2018