ГОРЕЩО
ШОК И УЖАС! Вижте какво направи Костадинов в родното село на Ивайло Мирчев (СНИМКИ)
Александър Йорданов ГНЕВЕН: Протестите върнаха държава назад - много от участниците са наследници на деветосептемврийците от 1944 година
Български депутат направи нещо немислимо: Плачеше ми се като на дете... (ВИДЕО)
СЪТРЕСЕНИЯТА ПРОДЪЛЖАВАТ! И братът на Ани Цолова си тръгва от бТВ - става електротехник
От ските в казиното: най-добрите игрални зали в зимни курорти
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Киселото мляко се смесва със содата и захарта и постепенно се добавя брашното, докато се получи тесто, по-гъсто от кексово. Престоява 10-15 минути. От тестото се загребва с намазнена супена лъжица и в по-дълбок съд със сгорещено олио бухтите се изпържват първо от едната, след това - от другата страна. Поднасят се поръсени с пудра захар, със сладко или полети с мед. Може горещи да се потопят в изстинал захарен сироп.
препоръчано


