Последвайте ни в Google News Showcase
Виолина Маринова, която зрителите познават като една от участничките в Мастър Шеф", шокира последователите си в Инстаграм с признание за това как тори растенията в собствената си градина, видя ПИК.
WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)
"Използвам често яйца, съответно имам и доста черупки, но не ги изхвърлям, а с тях поръсвам основата на растенията в градинката ми - като чушки и домати. Така се предотвратява гниенето на цветчетата и е чудесен био вариант срещу вредителите", разкри Виолина.
Тя разясни на всички любопитковци, че преди да натори градината, слага черупките във фурна, нагрята до 200 градуса за 10 минути. После ги "разбива" в блендер и след като изстинат, ги съхранява в буркани.