ГОРЕЩО
СМУТ НА Д2: Военно-полицейският екипаж на Радев е в тотален стрес. Не е лошо за Нова година чичко Румен да си отпочине в някоя резиденция на Ердоган - като царска особа. Плащаме ние, българите
ГЪРМИ СКАНДАЛ: ПП поиска сваляне охраната на Борисов в деня, в който пуснаха Сретен Йосич от затвора
ГОЛЯМ РЕЗИЛ: Развяха КАТО ПРАНИ ГАЩИ срамотиите на Асен Василев и ПП в национален ефир (СНИМКИ)
Времето полудя! Проф. Георги Рачев с ЛОША ПРОГНОЗА пред ПИК TV - ще видим сняг за Коледа през крив макарон (ВИДЕО)
Шкварек го разобличи: Иво Мирчев направи открит плонж в няколко студиа към новия скут, в който копнее да скочи
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г киселец, листата на 5-6 стръка пресен чесън, 1ч.ч. кускус, 2с.л. масло, 2-3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, магданоз, сол.
препоръчано
Начин на приготвяне: В загрятото олио се задушават нарязаните на ситно киселец и чесън. Прибавя се олиото и се залива с 5 ч.ч. топла вода. След 5 минути се изсипва кускусът. Чорбата се посолява и се вари до готовност. Накрая се слагат маслото и ситно нарязаният магданоз.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1297880
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
305440
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
273917
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
110810
на 26.04.2021


