ГОРЕЩО
Партийните ренегати в България са оборотна стока. Да е честит на Румен Радев каратистът Тихомир Атансов. Гор-чи-во!
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Борисов с изненадващо включване - поиска закриването на Антикорупционната комисия и се застъпи за Благомир Коцев (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО! Шефът на БНБ разкри ще приеме ли да е служебен премиер
Колтуклиева към Прокопиев: Направи си телевизия! И събери в нея всичките си медийни креатури - да изпират, пудрят и гелосват политическите ти марионетки
САМО В ПИК! Георги Марков ЕМОЦИОНАЛНО: Дошло е време Тръмп да удари с "Магнитски" Сорос ТВ - БТВ и Нова. Цензурата 2025 надхвърли 1989
- Нарежете месото на правоъгълни парчета с размери 1,5см на 2см.
- Обелете и нарежете лука и чесъна на ситно.
- В тигана с нагорещена мас запържете лука до златисто.
- Оставете леко да изстине, преди да прибавите червения пипер.
- Разбъркайте енергично.
- Сложете месото, посолете и го запържете няколко минути.
- След това добавете чесъна и кимиона, малко вода и задушете на среден огън, като разбърквате от време на време.
- Ако е необходимо, долейте вода, но съвсем по-малко.
- Нарежете картофите, чушките и доматите на кубчета по 1см.
- Когато месото е почти готово, оставете водата да се изпари напълно и да остане мазнината.
- Прибавете картофите, разбъркайте ги и ги оставете да се запържат за няколко минути.
- После сипете водата (бульона), прибавете чушките и доматите.
- Малко преди да се сварят картофите, пуснете чипетке.
- След още 2-3 минути гулашът е готов.
препоръчано


