ГОРЕЩО
Спортът променя тялото и ума
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Депутатите от ДПС-Ново начало с мерки срещу нелегалния пазар на горива, в полза на допълнителни приходи в бюджета
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вторият вариант на Бюджет 2026 влезе в Комисията по финанси. Асен Василев и Сабрутев пак обърнаха заседанието на шеги и закачки (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Проф. Михаил Константинов ПОПАРИ политическите мераци на Радев: Клел се е да бъде обединител на нацията - всичко друго ще бъде престъпление
МРЕЖАТА СЕ ГАВРИ С ИВАЙЛО МИРЧЕВ: Махаш охраната на Пеевски?! Ей това е мъжка приказка. Ти що глад си събрал с Оземпика... ще ги изядеш надве, на три и НСО, и барети, и полиция...
- Нарежете месото на правоъгълни парчета с размери 1,5см на 2см.
- Обелете и нарежете лука и чесъна на ситно.
- В тигана с нагорещена мас запържете лука до златисто.
- Оставете леко да изстине, преди да прибавите червения пипер.
- Разбъркайте енергично.
- Сложете месото, посолете и го запържете няколко минути.
- След това добавете чесъна и кимиона, малко вода и задушете на среден огън, като разбърквате от време на време.
- Ако е необходимо, долейте вода, но съвсем по-малко.
- Нарежете картофите, чушките и доматите на кубчета по 1см.
- Когато месото е почти готово, оставете водата да се изпари напълно и да остане мазнината.
- Прибавете картофите, разбъркайте ги и ги оставете да се запържат за няколко минути.
- После сипете водата (бульона), прибавете чушките и доматите.
- Малко преди да се сварят картофите, пуснете чипетке.
- След още 2-3 минути гулашът е готов.
препоръчано


