ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Много пъти в свои интервюта или участия в риалити формати Светлана Гущерова е признавала, че не може и ден без течен шоколад. Явно наистина това е така, след като моделката вложи от любимата си нутела и във Великденския си козунак.
От сторитата й в Инстаграм стана ясно, че тази година за пръв път е решила да приготви сама традиционния за Възкресение Христово сладкиш.
"Казват, че за козунака се изисква майсторлък и търпение. Освен търпение, към съставките аз добавих крем Нутела и щипка любов, а дали накрая ще си проличи майсторлъкът, ще разберете малко по-късно...", написа снощи Гущерова към снимките и клипчетата, с които докуметира процеса на приготвянето на козунака.
Сладкишът явно се е получил толкова неустоимо вкусен, че часове по-късно е бил ликвидиран, пише "Хотнюз". "Останаха само 2 парчета... Като за първа година, в която правя козунак, май се справих перфектно. Светли празници на всички приятели!", пожела тази сутрин на последователите си в социалната мрежа Гущерова.
Откакто е в изолация, тя редовно споделя своите гозби. Изглежда, че Великденските празници са развалили диетата й. Неотдавна тя призна, че се е запалила по здравословната кухня и е заменила висококалоричната нутела с домашен веган шоколад, а баниците - с пълнозърнести содени питки.