ГОРЕЩО
Vivacom отключва всички ТВ канали и дава пълен достъп до EON през най-празничния период за годината
Fibank представи традиционния си благотворителен календар в подкрепа на художествената гимнастика
Шефът на СДВР с горещи подробности за разбитата банда, финансирала метежите в центъра на София (ВИДЕО)
Калоян Методиев ексклузивно пред ПИК: Не са тайна близките отношения на Радев с кметовете на Ботевград и Елин Пелин. Решението за забрана на протеста само нагнетява напрежение
Ето къде ще се проведе забраненият от Гавалюгов протест за стабилна и сигурна България
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Любомира Илиева, София
препоръчано
Необходими продукти:
700 г свинско месо - обезкостено
1 кг картофи
2 глави лук
300 г моркови
200 г зелен фасул
1 кутия доматено пюре
дафинов лист
черен пипер на зърна
сол
1 с.л. брашно
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на парчета. Сваряваме го с дафиновия лист и черен пипер на зърна. Отделно нарязваме картофите, морковите, лука и ги слагаме в гювеча заедно с фасула. Прибавяме и свареното месо. Доливаме доматено пюре, овкусяваме с подправките, слагаме брашното за сгъстяване на соса и доливаме вода догоре. Слагаме да се пече на 180 градуса около 3 часа.
Сладкиш със сини сливи
408741
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97284
на 26.02.2019
Джолан в питка
147627
на 05.06.2018


