ГОРЕЩО
МЕЧТИТЕ ИМ РОЗОВИ, ГЛУПОСТИТЕ ИМ - НА ТЪРКАЛЕТА: Някой да спре ППДБ да се резилят как щели да имат 121 депутати в следващия парламент
МЪЛНИЕНОСНА НОВИНА! Володимир Зеленски обяви: Украйна се отказва от НАТО
Балабанов им РАЗКАЗА ИГРАТА: Асен е бащата на финансовия хаос. Божанов, не се прави, че не помниш какво правеше в кабинета на Пеевски
СТРАШНО Е: 27 км достигна опашката от тирове на границата ни с Турция
АНАТОМИЯ НА ЕДИН ОРГАНИЗИРАН ПРЕВРАТ: Радев, Бобоков, Маджо, Божков, Фараона и генерал Решетников са новото ОФ, което иска да вземе властта
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
препоръчано
Продукти: 2-3 стръка праз лук, 1 бр. кисела зелка, 200 г заквасена сметана черен пипер, червен пипер, сол и 2-3 бр. картофи.
Приготвяне: Лукът се запържва. Отделно се задушава зелето с мас или олио и подправките. Смесваме ги. Картофите се режат на филийки. На дъното на всяко гювече се слага картоф, зеле и 1 с.л. сметана. Сипва се по малко от соса на зелето. Пекат се с капачета около 40 минути.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1801391
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1300881
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
668116
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1520888
на 04.10.2021


