ГОРЕЩО
УДАРИХА ДЪНОТО! Доган и аверите му пуснаха фалшиво видео, че Ердоган ги подкрепя - ето каква е истината
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ГОРЕЩО В ПИК! Майка с гневно писмо: "Заради Столична община, Фандъкова и Терзиев с двете ми деца оставаме на улицата!" Вижте за какъв абсурден казус става дума
ЦЪНЦИ НА ДРЪВНИКА! И Слави скочи на устатата водеща на БТВ: Има махленско, унизително, дребнаво поведение!
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с изненадващо решение, докато всички го чакат във Враца. Заради внуците се отби за... (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
препоръчано
Продукти: 2-3 стръка праз лук, 1 бр. кисела зелка, 200 г заквасена сметана черен пипер, червен пипер, сол и 2-3 бр. картофи.
Приготвяне: Лукът се запържва. Отделно се задушава зелето с мас или олио и подправките. Смесваме ги. Картофите се режат на филийки. На дъното на всяко гювече се слага картоф, зеле и 1 с.л. сметана. Сипва се по малко от соса на зелето. Пекат се с капачета около 40 минути.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1055774
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
809692
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
350716
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1154784
на 04.10.2021