ГОРЕЩО
Радев трябва да бъде спрян
ДПС-Ново начало на митинг в защита на стабилността в държавата
Радомир Чолаков: Не произвеждаме достатъчно храна
РАДЕВ АКТИВИРА ДЕЖУРНОТО СИ ПРОКСИ: Имало ли е разследване за корупция срещу Демерджиев, унищожено при назначението му в служебния кабинет?
Даниел Митов: Два влекача са в готовност да изтеглят танкера, блокиран край Ахтопол - не е опасен
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Освен че освежават през лятото, прасковите имат изключително полезни свойства за организма. Плодовете засилват секрецията на храносмилателните жлези, което улеснява преработването на мазни храни, заяви биологът Валери Мелик-Гусейнов пред вестник .„Аргументи и факти“
препоръчано
Той препоръча плодът да бъде консумиран от хора, страдащи от гастрит, ентероколит, чернодробни заболявания, сърдечно-съдови заболявания и болести на дихателната система.
Биологът отбеляза също, че кашица от свежи листа от праскова се използва при лечение на абсцеси, циреи, изгаряния, невродермит и други кожни заболявания.
Кръвното налягане "играе" често през деня - ето защо
35913
преди 23 часа
Ракът на белия дроб атакува все повече непушачи
21270
на 06.12.2025
Дъщеря моли за помощ за спешно лечение на баща си
15742
на 03.12.2025


