ГОРЕЩО
Червено острие разобличи ЛЪЖИТЕ на Киро за скоростта при катастрофата
САМО В ПИК И "РЕТРО": Вдигал ли е сватба Слави Трифонов
ИСТИНАТА ЗА КАТАСТРОФАТА С КИРИЛ ПЕТКОВ! Експерти с шокиращи данни - за къде е бързал лидерът на Промяната и с каква скорост е карал шофьорът на НСО (СНИМКИ)
САМО В ПИК И "РЕТРО": Лечител изцери Румен Радев (СНИМКИ)
САМО В ПИК И "РЕТРО": Изписаха Кирил Маричков от болницата
Последвайте ни в Google News Showcase
Цената е един от факторите, по който трябва да правим разлика между истинското сирене и това от немлечни продукти. Това заяви пред БНТ министърът на земеделието и храните Десислава Танева.
препоръчано
Според нея "алтернативното" сирене е два - два и половина пъти по-евтино от истинското.
"Безспорно, част от продуктите на пазара са със заместители с цел поевтиняване", посочи Танева.
"Бизнесът определя сам какво да произвежда. Ние прилагаме мерки, за да запазим традиционни сортове и растения, за да запазим българския производител. Но индустриалните добиви предлагат цени, които са достъпни за потребителя", заяви още земеделският министър.
свързани новини
11 мандри в страната правят само сирене менте
35009
на 21.06.2016
Проверките показаха: Има сирене менте
21022
на 31.05.2016
БАБХ откри 7 тона сирене с немлечни мазнини
16306
на 17.05.2016