ГОРЕЩО
НАПРЕЖЕНИЕ РАДЕВ-ГЛАВЧЕВ: Доверен човек на президента с яростни критики срещу служебния кабинет
Български зет се бори за кметския пост в Лондон
“Тренд”: Българите очакват от ЕС борба с бедността и качество на храните
ГОРЕЩА ИНТРИГА: Ето кого праща Борисов за водач в Пловдив-област, след като ГЕРБ се изгаври с Вежди
Ивайло Дражев предупреждава пред ПИК: Партийни олигарси подготвят и пазаруват следващия ялов и продажен парламент
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
6 яйца
1/4 ч.ч. кокосово брашно (в големите супермаркети)
4 с.л. разтопено масло
2-4 с.л. пюре от тиква (100 г сварена и намачкана тиква)
2 с.л. мед
1 ч.л. канела
1 ч.л. ванилия
щипка сол
Начин на приготвяне:
Загрейте гофретика. В голяма купа смесете яйцата, тиквата, меда и ванилията. В малка купа смесете кокосовото брашно, канелата и солта. Смесете ...
Тайната на приготвяне разкрийте с Lakomnik.bg
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
538959
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
265582
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
222551
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
77380
на 26.04.2021