ГОРЕЩО
ПОЛИТОЛОГ С ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Задават се цакане и надцакване! Ако ПП-ДБ и ГЕРБ направят истински разговор за кабинет, той ще е в някой друг манастир
Александър Йорданов с УДАРНО РАЗКРИТИЕ: Новата зам-шефка на НАТО не е македонка, а българка - прабаба й е получавала пенсия от Царство България
Евгений Михайлов с РАЗБИВАЩ КОМЕНТАР: ПП се сближиха с копейките на Костадинов - знаят, че няма да прескочат бариерата
Георги Марков с ЕКСКЛУЗИВЕН КОМЕНТАР: Тръмпизмът настъпва в Европа - Партията на свободата в Австрия постигна съкрушителна победа, Румъния се събуди
СКАНДАЛ! ППДБ се прегръща с "Възраждане" - готвят прокремълски кабинет начело със Силви Кирилов
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Свилен Гаврилов, Свищов
препоръчано
Необходими продукти:
4 броя морунаш или друга риба
2 лимона
200 г орехи
1 глава чесън
1 ч.ч. хладка вода
сол
магданоз
олио
Начин на приготвяне:
Рибата се изчиства и осолява. Пече се на скара. Докато рибата се пече, се приготвя прясулът. Нарязват се на много дребно орехите, счуква се чесънът, като се прибавят малко сол и олио. Орехите и чесънът се заливат с 1 ч.ч. хладка вода. Готовият прясул се излива върху вече изпечената риба, отгоре се нареждат двата лимона, нарязани на резенчета, и всичко това се поръсва обилно с магданоз.
Това е! Рецептата е изключително семпла, но за сметка на това - уникално вкусна! Препоръчвам с чаша бяло вино!
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018