ГОРЕЩО
Иван Таков от БСП ЗАНУЛИ Васил Терзиев: Разхожда се по жълтите павета, останалите софиянци газят в боклука
ПЪРВО В ПИК! Пеевски пред актива в Кърджали: Утре по мирен начин ще изразим нашата воля за една мирна и спокойна България! (ВИДЕО)
Доц. Борислав Цеков пред ПИК TV: ППДБ искат власт без избори, политиката се тиктокизира, а еврото е необратимо (ВИДЕО)
Атанас Зафиров: Броят на младите роми със средно образование се е повишил
ГОРЕЩО В ПИК! Любимата адвокатка на ПП Ина Лулчева брани братя Бобокови в съда - прокуратурата призовава 216 свидетели по делото за боклука (СНИМКИ/ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Вносна захар разваля туршията, ракията и виното. Хората масово се оплакват, че с евтиния продукт виното не може да ферментира и става на оцет.
препоръчано
Домакини се жалват, че захарта, която са купили, не е достатъчно сладка. За направата на един сладкиш е нужно да сложат двойно повече, отколкото е по рецепта. Проблемът се получава най-вече именно при евтината вносна захар.
Ще направим тестове на различни видове, за да установим дали има разлика в сладостта на продуктите, заяви Богомил Райнов от Асоциацията на потребителите.


