ГОРЕЩО
СИГНАЛ ДО ПИК! Семейството на скандалния кмет Гавалюгов строи жилищни кооперации на имот, продаден от общината (СНИМКИ)
ИНАЧЕ СА ГОЛЕМИ БАБАИТИ: Тошко извади НАЙ-КОШМАРНИЯ СПОМЕН на Асен Василев за Пеевски (СНИМКА)
САМО В ПИК И "РЕТРО": Юлиан Вергов хвърчи на скутер, завит с одеяло - страх го е да не настине (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Калин Сърменов навря Асен Василев в миша дупка (СНИМКА)
ИЗВЪНРЕДНО! На вниманието на МВР: Бабаитът Ивайло Мирчев зове за насилие, заплаши Борисов и Пеевски с шамари и юмруци (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Магдалена Веселинова, Ловеч
препоръчано
Необходими продукти
по 2 сурови яйца на порция
2 сварени яйца
200 мл прецеден пилешки бульон
50 г грах от консерва
50 г царевица
1 сварен морков
50 г колбас
50 г пушен кашкавал
1 пакетче желатин
Начин на приготвяне:
Суровите яйца се счупват от тъпия край и съдържанието им се излива. Измиват се и се подсушават. Желатинът се разтваря в затопления бульон. Морковът, яйцата, кашкавалът и колбасът се нарязват на форми по желание. Подготвените черупки се напълват с нарязаните продукти. Слага се стръкче магданоз или копър и се заливат с бульона. Оставят се на студено да стегнат. Преди сервиране се обелват черупките.
Сладкиш със сини сливи
411687
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336012
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97330
на 26.02.2019
Джолан в питка
147711
на 05.06.2018


