ГОРЕЩО
Кападокия се превърна в снимачна площадка на български филм за борбата с множествена склероза
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
Брутална саморазправа с Асен Василев: Такова 7-минутно унижение от парламентарната трибуна не е имало скоро (ВИДЕО)
ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА за Станислав Цанов! Как ютубърът окраде създателя си Волен Сидеров и си купи къща за близо милион
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Людмила Христова, София
препоръчано
Необходими продукти:
4-5 картофа
2 моркова
2 глава лук
5-6 гъби (култивирани печурки)
1 глава чесън
сол
черен пипер на вкус
мента (джоджен)
маточина
салвия (градински чай)
масло
олио (зехтин)
за задушаване
Начин на приготвяне:
Всички зеленчуци се нарязват на едри парчета и се задушават в масло, олио (зехтин) и малко вода до готовност, заедно с подправките и необелените скилидки чесън. По желание в различните сезони могат да се прибавят и др. зеленчуци - карфиол, броколи, брюкселско зеле, царевица, грах и др.
Сладкиш със сини сливи
409780
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335975
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


