ГОРЕЩО
АЛЪШ-ВЕРИШ ЗА ВОТА: Кмет на Доган подарил 11,3 млн. лв. на близка фирма, а чрез нея се върти...
ГОРЕЩА ПРОГНОЗА на "Маркет Линкс": ГЕРБ първи на вота с 24%, ППДБ изостават с 10 пункта
УДАРИХА ДЪНОТО! Доган и аверите му пуснаха фалшиво видео, че Ердоган ги подкрепя - ето каква е истината
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ГОРЕЩО В ПИК! Майка с гневно писмо: "Заради Столична община, Фандъкова и Терзиев с двете ми деца оставаме на улицата!" Вижте за какъв абсурден казус става дума
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 700 г коприва, 50 г ориз, 100 г масло, 125 г брашно, млян черен пипер, 300 мл прясно мляко, 75 г галета, 2 яйца, 50 г сирене.
препоръчано
Начин на приготвяне: Измитата коприва се сварява в подсолена вода, отцежда се и се нарязва на дребно. Оризът се вари в подсолена вода и се измива със студена вода. В отделна тенджерка се разтопява 75 г от маслото и в него се запържва брашното. При постоянно бъркане се прибавя копривата и след 5 минути се налива млякото. Подправя се на вкус и се сипва в тавичка, намазана с масло и поръсена с галета. Разбитите яйца се изсипват отгоре. Поръсва се с настърганото сирене. Ястието се пече в умерена фурна до зачервяване.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1056280
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
809876
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
350793
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1155111
на 04.10.2021