ГОРЕЩО
Спортът променя тялото и ума
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Депутатите от ДПС-Ново начало с мерки срещу нелегалния пазар на горива, в полза на допълнителни приходи в бюджета
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вторият вариант на Бюджет 2026 влезе в Комисията по финанси. Асен Василев и Сабрутев пак обърнаха заседанието на шеги и закачки (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Проф. Михаил Константинов ПОПАРИ политическите мераци на Радев: Клел се е да бъде обединител на нацията - всичко друго ще бъде престъпление
МРЕЖАТА СЕ ГАВРИ С ИВАЙЛО МИРЧЕВ: Махаш охраната на Пеевски?! Ей това е мъжка приказка. Ти що глад си събрал с Оземпика... ще ги изядеш надве, на три и НСО, и барети, и полиция...
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 700 г коприва, 50 г ориз, 100 г масло, 125 г брашно, млян черен пипер, 300 мл прясно мляко, 75 г галета, 2 яйца, 50 г сирене.
препоръчано
Начин на приготвяне: Измитата коприва се сварява в подсолена вода, отцежда се и се нарязва на дребно. Оризът се вари в подсолена вода и се измива със студена вода. В отделна тенджерка се разтопява 75 г от маслото и в него се запържва брашното. При постоянно бъркане се прибавя копривата и след 5 минути се налива млякото. Подправя се на вкус и се сипва в тавичка, намазана с масло и поръсена с галета. Разбитите яйца се изсипват отгоре. Поръсва се с настърганото сирене. Ястието се пече в умерена фурна до зачервяване.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1783223
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1286143
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
656716
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1508661
на 04.10.2021


