ГОРЕЩО
ЦИРК БУШ ПАСТИ ДА ЯДЕ! От името на всички НЕпротестиращи връчваме оставката на Козилата Ерато
ГОРЕЩО В ПИК: Коледната ваканция на депутатите увисна на косъм заради ППДБ
ЕДИНСТВЕНО В ПИК TV! Виктор Димчев: ППДБ си смениха дилъра, казва се Румен Радев. Готви се гражданска война с кръвопролития и жертви. Кандидатите на ГЕРБ за "Дондуков" 2 може да са само Христо Стоичков и Лили Иванова (ВИДЕО)
САМО В ПИК TV! Бащата на Сияна: Потресен съм, че съдът пусна срещу 5000 лв. убиеца на полицая Георги. Когато караш с 60 км над ограничението, това си е живо убийство (ВИДЕО)
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Недялко Недялков за публичното заличаване на Колтуклиева от ПП: Това е полумъжко деяние, найотициновщина. В момента Сорос изсипва огромни пари у нас, в Сърбия и в Унгария (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Варенето на яйца е проста процедура. Но понякога беленето им се превръща в голямо предизвикателство. В случая опитните домакини разчитат на един прост трик - добавяне на сода бикарбонат към водата за варене на яйцата.
препоръчано
В случая е важно да не прекалявате със содата. Една чаена лъжичка от тази съставка е напълно достатъчна.
Содата за хляб ще осигури алкална среда за варене на яйцата. В резултат на това черупката им ще стане много по-крехка и няма да бъде толкова здраво прикрепена към протеиновата повърхност. И разбира се, ще ги обелите много по-лесно.
Започна изплащането на пенсиите за декември
9521
преди 9 часа
Проф. Георги Рачев: Зимата още я няма - до 20 декември без сняг в ниското
12938
преди 10 часа


