ГОРЕЩО
ТОТАЛНО УНИЖЕНИЕ: Трима депутати се изредиха на Божанков: Петле с "Хелоу Кити", госпожица, папуняк, червен запъртък, който си плаща да бъде... (ВИДЕО)
Обърканото и неориентирано ДБ доубива парламентаризма
ЛУД ЕКШЪН В ПИК TV! Вижте истината как се охраняват моловете у нас - Соня Колтуклиева изправи косите на неадекватен началник (ВИДЕО)
На 12 декември взимат решение за влизането на България и Румъния в Шенген по суша
Асен Василев свърши за 11 секунди (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 500 г фини кори, 250 г запарена коприва, 200 г натрошено краве сирене, 4 яйца, олио.
препоръчано
Начин на приготвяне: В купа се смесват яйцата, копривата, сиренето и 2-3 с.л. олио. Разбърква се добре с вилица. Това е плънката за баницата.
Корите се разпределят по двойки, като едната от тях се намазва с олио и се покрива с другата. Поръсват се с 3-4 с.л. от плънката и се завиват на руло. Така се навиват и останалите кори. Подреждат се в тава, намазана с мазнина. Баницата се пече на 180 градуса в предварително загрята фурна.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1114304
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
848651
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
375823
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1192264
на 04.10.2021