ГОРЕЩО
САМО В ПИК! Знаковите лица на ГЕРБ, които Борисов остави извън борда
ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Киро и Асен плюс Христо с трагичен резултат на вота - ще са с 18 депутати по-малко
Колтуклиева приземи ППДБ, опорките им не стават за нищо - вижте защо
Вижте защо Калин Стоянов скочи срещу розовата управа на София: МВР не е...
ФАВОРИТЪТ НА БОЙКО: Фандъкова става шеф на парламента
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 500 г фини кори, 250 г запарена коприва, 200 г натрошено краве сирене, 4 яйца, олио.
препоръчано
Начин на приготвяне: В купа се смесват яйцата, копривата, сиренето и 2-3 с.л. олио. Разбърква се добре с вилица. Това е плънката за баницата.
Корите се разпределят по двойки, като едната от тях се намазва с олио и се покрива с другата. Поръсват се с 3-4 с.л. от плънката и се завиват на руло. Така се навиват и останалите кори. Подреждат се в тава, намазана с мазнина. Баницата се пече на 180 градуса в предварително загрята фурна.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
696243
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
545912
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
242187
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
961648
на 04.10.2021