ГОРЕЩО
ВАКСАДЖИИ: Придворният социолог на Радев - Първан, лансира коалиция с ПП-ДБ, а Мирчев коленичи в краката му да излъска ботуша
Астрономическата зима идва в 17:03 часа
ЕВТИН ТЕАТЪР: Многострадалната Църцарова си вдига цената, докато "Капитал" и Прокопиев късат ризи и зоват за линч над Пеевски
Георг Георгиев: Като правителство ще си довършим работата, която трябва
Атанас Зафиров: Никой не бива да отрича постигнатото от БСП – ОЛ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 500 г фини кори, 250 г запарена коприва, 200 г натрошено краве сирене, 4 яйца, олио.
препоръчано
Начин на приготвяне: В купа се смесват яйцата, копривата, сиренето и 2-3 с.л. олио. Разбърква се добре с вилица. Това е плънката за баницата.
Корите се разпределят по двойки, като едната от тях се намазва с олио и се покрива с другата. Поръсват се с 3-4 с.л. от плънката и се завиват на руло. Така се навиват и останалите кори. Подреждат се в тава, намазана с мазнина. Баницата се пече на 180 градуса в предварително загрята фурна.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1825529
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1320321
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
682911
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1536719
на 04.10.2021


