ГОРЕЩО
Проф. Михаил Константинов: Само 1-2% от хората в Европа гласуват с машини. Те ли са идиоти, ние ли сме идиотите?
Деница Сачева охлади мераците на ППДБ - каза защо Борисов трябва да остане начело на ГЕРБ
Изненадваща промяна в тона на "Дондуков" 2. Ето какво направиха от ДПС-Ново начало, докато Мирчев иска да раздава юмруци
Мащабна спецакция срещу пране на пари в София: Иззети са 400 000 евро и множество ценности
След акцията в Ловеч и София: Росен Стъкларя остава за постоянно в ареста
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
750 г свинско месо от филето или шола
1 1/2 к.ч. олио
3 стръка праз лук
3 домата
3 червени чушки
1/2 ч.л. червен пипер
няколко лютиви чушлета
черен пипер и сол на вкус
За омлетите:
5 яйца
30 г масло
1 к.ч. прясно мляко
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарязаното на кубчета месо се запържва леко в олиото и се изважда. В същата мазнина и 1 с.л. вода се прибавят последователно празът, чушките и доматите, нарязани на дребно, и целите лютиви чушлета. Задушават се, докато останат на мазнина и се разбъркват с червения пипер, месото, сол и черен пипер на вкус. Сместа се разпределя в приготвените 5 омлета от яйцата, прясното мляко и маслото.
препоръчано
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1307381
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
307074
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
275552
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
112377
на 26.04.2021


