ГОРЕЩО
Vivacom отключва всички ТВ канали и дава пълен достъп до EON през най-празничния период за годината
Fibank представи традиционния си благотворителен календар в подкрепа на художествената гимнастика
Шефът на СДВР с горещи подробности за разбитата банда, финансирала метежите в центъра на София (ВИДЕО)
Калоян Методиев ексклузивно пред ПИК: Не са тайна близките отношения на Радев с кметовете на Ботевград и Елин Пелин. Решението за забрана на протеста само нагнетява напрежение
Ето къде ще се проведе забраненият от Гавалюгов протест за стабилна и сигурна България
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 200 г сирене моцарела, 5-6 ягоди, 1 червена чушка, 1 ч.л. мед, 1 с.л. лимонов сок, 1 с.л. зехтин, сол, босилек.
препоръчано
Начин на приготвяне: Моцарелата се нарязва на тънки резени, а ягодите - на дребни кубчета.Чушката се накълцва на ситно. Моцарелата се поръсва с ягодите и чушката.
Отделно в малка купа се разбиват лимоновият сок, медът, солта и зехтинът.
Моцарелата се полива равномерно със заливката.Поръсва се със ситно нарязания босилек.
Карпачото се оставя в хладилника поне 30 минути, за да се маринова.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1783957
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1286669
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
657219
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1509434
на 04.10.2021


