ГОРЕЩО
Жестоко убийство в село Прелез, извършителят е задържан
ПРАХ ЗА ОЧИТЕ: Кой плати метежа? DJ Асена НЕ ПОЗНАВА ЗАКОНА или ЛЪЖЕ за финансирането на протеста
Делян Пеевски: Заради политически чадър от ППДБ, СРС пусна на свобода директора, обвинен в незаконно заснемане на видеа от ученически тоалетни
Атанас Зафиров: Не се срамуваме за участието си в това правителство
Новите избори - дни преди Цветница
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Мария Ташева, Пловдив
препоръчано
Необходими продукти:
1 кг картофи
сол
черен пипер
кимион
2 с.л. захар
1 с.л. сол
1 глава лук
150 г сирене
За панировката:
2 яйца
8 с.л. царевично брашно
Начин на приготвяне:
Картофите се обелват и се сваряват. Изцеждат се от водата и се правят на пюре, към което се прибавят захарта, солта, кимионът, черният пипер, пасираният суров лук и натрошеното сирене.
От получената смес се правят кюфтета, които се овалват в брашното. Така престояват около 10 мин. Сгорещява се олио и преди кюфтетата да се сложат да се пържат, се потапят в разбитите яйца.




Сладкиш със сини сливи
414811
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336138
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97467
на 26.02.2019
Джолан в питка
147913
на 05.06.2018


