ГОРЕЩО
Михаил Миков: Унижават Силви Кирилов. Отиване на нови избори ще е тънка форма на бягство от отговорност
ЕКСПЕРТИ КАТЕГОРИЧНИ: Изходът от патовата ситуация за парламентарен шеф е в ръцете на...
НА РЪБА НА ВОЙНА ЛИ СМЕ? Русия от днес открито заговори за конфликт не с Украйна, а с НАТО
ПОЛИТОЛОГ С ОТЧАЙВАЩА КОНСТАТАЦИЯ: Възможността да се създаде смислено управляващо мнозинство между ГЕРБ и ППДБ е изчерпана, гледаме грозен театър
Андрей Райчев съсипа ПП-ДБ: Нямат никаква продуктивност, като мухи без глави са без...
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Мария Ташева, Пловдив
препоръчано
Необходими продукти:
1 кг картофи
сол
черен пипер
кимион
2 с.л. захар
1 с.л. сол
1 глава лук
150 г сирене
За панировката:
2 яйца
8 с.л. царевично брашно
Начин на приготвяне:
Картофите се обелват и се сваряват. Изцеждат се от водата и се правят на пюре, към което се прибавят захарта, солта, кимионът, черният пипер, пасираният суров лук и натрошеното сирене.
От получената смес се правят кюфтета, които се овалват в брашното. Така престояват около 10 мин. Сгорещява се олио и преди кюфтетата да се сложат да се пържат, се потапят в разбитите яйца.
Сладкиш със сини сливи
382025
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322909
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91538
на 26.02.2019
Джолан в питка
140704
на 05.06.2018