ГОРЕЩО
ЕКШЪН АНАЛИЗ: Радев слезе на нивото на партиен лидер, Пеевски го вкара в обяснителен режим
ТОП КОНСТИТУЦИОНАЛИСТ: Промяната не си знае гьола. Игнорирайте ги! Токсични са
Радомир Чолаков: ПП чувстват себе си като камикадзе и искат да се блъскат в самолетоносача ГЕРБ
ПОЛИТОЛОГ С ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Задават се цакане и надцакване! Ако ПП-ДБ и ГЕРБ направят истински разговор за кабинет, той ще е в някой друг манастир
Евгений Михайлов с РАЗБИВАЩ КОМЕНТАР: ПП се сближиха с копейките на Костадинов - знаят, че няма да прескочат бариерата
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Галя Матеева, Плевен
препоръчано
Необходими продукти:
700 г свинско месо
3 глави кромид лук
2 домата
1 люта чушка
1 к.ч. червено вино
1 връзка магданоз
чубрица
черен пипер
сол
8 яйца
Начин на приготвяне:
Нарязваме на кубчета свинското месо. Запържваме го леко в мазнина. Нарязваме лука на полумесеци, доматите, магданоза и лютата чушка на дребно. Прибавяме ги към пържещото се месо заедно с виното и подправките. Задушаваме, докато остане само мазнина, без сос. Разбиваме всеки две яйца поотделно и правим омлет, върху който поставяме от плънката и го прегъваме на две.
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018