BG EN

Катун кебап

Читателски рецепти

Катун кебап

7771
на 01.05.2013
Катун кебап
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Галя Матеева, Плевен

препоръчано

Необходими продукти:
700 г свинско месо
3 глави кромид лук
2 домата
1 люта чушка
1 к.ч. червено вино
1 връзка магданоз
чубрица
черен пипер
сол
8 яйца
Начин на приготвяне:
Нарязваме на кубчета свинското месо. Запържваме го леко в мазнина. Нарязваме лука на полумесеци, доматите, магданоза и лютата чушка на дребно. Прибавяме ги към пържещото се месо заедно с виното и подправките. Задушаваме, докато остане само мазнина, без сос. Разбиваме всеки две яйца поотделно и правим омлет, върху който поставяме от плънката и го прегъваме на две.

Сподели:
Бомба x
Спортът променя тялото и ума Спортът променя тялото и ума
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Грозни провокации срещу мирния протест на ДПС-Ново начало във Враца - ето какво се случва (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Грозни провокации срещу мирния протест на ДПС-Ново начало във Враца - ето какво се случва (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
горещо
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК