ГОРЕЩО
Виктор Димчев С ЕКШЪН АНАЛИЗ за ПИК TV: ГЕРБ и ДПС-Ново начало ще бъдат значим фактор и при следващи избори. ППДБ ще трябва да работят с тях (ВИДЕО)
ШАШ И ПАНИКА: Голямо шубе подгони ПП, Денков кандърдисва Радев да не скача на избори
СЕНЗАЦИОННА ВЕРСИЯ! Оставката на правителството спря създаването на протестна партия, която да служи като патерица на ППДБ и Румен Радев
БЕЗ ПАНИКА: Спират 6-и блок на АЕЦ "Козлодуй" за отстраняване на дефект
ПОЛИТИЧЕСКА ВЪРТЕЛЕЖКА: Радев започва консултации, първи в понеделник идват ГЕРБ и ППДБ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Маргарита Грозданова
препоръчано
Необходими продукти:
1 ч.ч. брашно, тип 500
125 г масло
1 стрък праз лук
6 с.л. олио
4 яйца
200 г кашкавал
4 стръка селъри (вид целина)
Начин на приготвяне:
Замесва се тесто от брашно, масло, 1 яйце и малко сол. Разстила се в тавичка и се пече на 160 градуса 15 минути. В сгорещеното олио се запържват нарязаните на едри парчета праз и селъри. След като омекне, се смесва с настъргания кашкавал и яйцата и се сипва върху запечената маслена кора. Пече се, докато хубаво се зачерви. Ако желаете, към сместа може да се добави и бекон.
Сладкиш със сини сливи
410840
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335987
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147665
на 05.06.2018


