ГОРЕЩО
КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО: ДПС-Ново начало издига санитарен кордон около пуделите с пачките, кеша и корупцията
ПП развърза Асен Василев да ВЗРИВИ тотално преговорите с ГЕРБ - постави 7 условия на Борисов
СВОЕВОЛИЯТА НЕ ПРЕСТАВАТ: ППДБ продължават да се инатят - ето какви поредни условия поставиха за преговори с ГЕРБ
ИЗВЪНРЕДНО! ГЕРБ отвърна остро на ППДБ: Диалогът не може да се води през...
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: ППДБ със светкавична реакция след офертата от Борисов
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Маргарита Грозданова
препоръчано
Необходими продукти:
1 ч.ч. брашно, тип 500
125 г масло
1 стрък праз лук
6 с.л. олио
4 яйца
200 г кашкавал
4 стръка селъри (вид целина)
Начин на приготвяне:
Замесва се тесто от брашно, масло, 1 яйце и малко сол. Разстила се в тавичка и се пече на 160 градуса 15 минути. В сгорещеното олио се запържват нарязаните на едри парчета праз и селъри. След като омекне, се смесва с настъргания кашкавал и яйцата и се сипва върху запечената маслена кора. Пече се, докато хубаво се зачерви. Ако желаете, към сместа може да се добави и бекон.
Сладкиш със сини сливи
382298
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322996
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91633
на 26.02.2019
Джолан в питка
140743
на 05.06.2018