ГОРЕЩО
Радев трябва да бъде спрян
РАДЕВ АКТИВИРА ДЕЖУРНОТО СИ ПРОКСИ: Имало ли е разследване за корупция срещу Демерджиев, унищожено при назначението му в служебния кабинет?
Даниел Митов: Два влекача са в готовност да изтеглят танкера, блокиран край Ахтопол - не е опасен
ТРАГЕДИЯ! 16-годишно момиче скочи от висок етаж на блок в Пловдив
ПОТОПЪТ В БУРГАСКО! Задействаха BG-ALERT - кметът на Приморско предупреди кои са най-критичните места
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Иновативна компания за мляко във френските Алпи използва оставащата суроватката от своето сирене, масло и лактоза на прах, като ключов елемент в производството на електроенергия, съобщава агенция Ruptly.
препоръчано
Новата технология е изцяло екологична, тъй като преработва суроватката в биогаз, чрез анаеробно разлагане, улеснено от примесване на специфичен вид бактерии.
Тя е разработена от група инженери. Според тях инвестицията ще се възвърне до няколко години.
Фонд "Земеделие" подписа договор за частно складиране на сирене
10050
на 19.01.2016


