ГОРЕЩО
Георги Харизанов пред ПИК TV: Протестите изненадаха управляващи, опозиция и президент. Бързи избори на хоризонта и позитивни резултати от ТОЛ системата (ВИДЕО)
Деница Сачева поиска шефовете на БТВ да кажат наистина ли Цънцарова е уволнена и защо
ГОРЕЩА ТЕМА! Депутатите от ДПС-Ново начало поискаха твърди мерки от институциите срещу спекулантите
"Топлофикация Перник" възстанови топлоподаването
ШОК! Вижте какво показвала една от камерите в мъжките тоалетни на 138-о училище, монтирана от извратения директор… (СНИМКА)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г кайсии, 80 г брашно, 2 яйца, 1 жълтък, 1 с.л. ликьор или коняк, 4 с.л. захар, 150 мл прясно мляко, щипка сол, масло за намазване, брашно за поръсване.
препоръчано
Начин на приготвяне: Яйцата и жълтъкът се разбиват със захарта за около 5 минути с миксер. Добавят се млякото, брашното и солта. Сместа престоява половин час в хладилника. След това се добавят разполовените кайсии и ликьорът (конякът).
Разбърква се добре и се изсипва във форма с диаметър 24 см, намазана с масло и поръсена с брашно. Пече се на 180 градуса в предварително загрята фурна около половин час.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1313664
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
308240
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
276787
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
113468
на 26.04.2021


