ГОРЕЩО
КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО: ДПС-Ново начало издига санитарен кордон около пуделите с пачките, кеша и корупцията
ПП развърза Асен Василев да ВЗРИВИ тотално преговорите с ГЕРБ - постави 7 условия на Борисов
СВОЕВОЛИЯТА НЕ ПРЕСТАВАТ: ППДБ продължават да се инатят - ето какви поредни условия поставиха за преговори с ГЕРБ
ИЗВЪНРЕДНО! ГЕРБ отвърна остро на ППДБ: Диалогът не може да се води през...
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: ППДБ със светкавична реакция след офертата от Борисов
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г кайсии, 80 г брашно, 2 яйца, 1 жълтък, 1 с.л. ликьор или коняк, 4 с.л. захар, 150 мл прясно мляко, щипка сол, масло за намазване, брашно за поръсване.
препоръчано
Начин на приготвяне: Яйцата и жълтъкът се разбиват със захарта за около 5 минути с миксер. Добавят се млякото, брашното и солта. Сместа престоява половин час в хладилника. След това се добавят разполовените кайсии и ликьорът (конякът).
Разбърква се добре и се изсипва във форма с диаметър 24 см, намазана с масло и поръсена с брашно. Пече се на 180 градуса в предварително загрята фурна около половин час.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
850394
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
278955
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
252069
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
87131
на 26.04.2021