ГОРЕЩО
ИСТИНАТА В ОЧИТЕ: Проф. Румяна Коларова: Протестите категорично не отговорят на критериите на революция, площадът трудно може да наложи оставката на правителството
FT: Николай Младенов може да оглави ръководството на Газа
Как Ивелин Михайлов отмъкна от наивници 100 000 000 лева с "Исторически парк"
Проф. Росен Стоянов с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ загрява ли Радев на тъча и ще се огъне ли правителството пред улицата
САЩ изоставя Украйна - каква съдба очаква слугинската Европа
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
500 г лапад, 2-3 картофа, 200 г сирене, 200 г коприва, 2 яйца, 1 глава лук, брашно, сол, черен пипер.
Начин на приготвяне:
Лападът се бланшира в гореща вода. Картофите се сваряват и пасират заедно с лапада и сиренето. Прибавят се настърганият лук и подправките. Оформят се кюфтета. Те се потапят в яйце, овалват се в брашно и пак се потапят в яйце. Накрая се пържат в силно загрятото олио.
Сладкиш със сини сливи
408272
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335889
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97244
на 26.02.2019
Джолан в питка
147557
на 05.06.2018


