ГОРЕЩО
ВРЪТНА СЕ: Съветник на Денков и герой от разработката "Градинарят" цъфна до генерал от КГБ, Митрофанова и руския митрополит Антоний (СНИМКА)
Тежки моменти за ППДБ! Коалицията се тресе заради офертата на Борисов
ЕКШЪН АНАЛИЗ: Радев слезе на нивото на партиен лидер, Пеевски го вкара в обяснителен режим
ТОП КОНСТИТУЦИОНАЛИСТ: Промяната не си знае гьола. Игнорирайте ги! Токсични са
Радомир Чолаков: ПП чувстват себе си като камикадзе и искат да се блъскат в самолетоносача ГЕРБ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Мариела Панчева, София
препоръчано
Необходими продукти:
За 10 кюфтета
250 г леща
1 яйце
2 филии хляб
1 глава лук
50 г галета
2 с.л. олио
подправки – чубрица, сол, черен, червен пипер, магданоз
олио и брашно за пържене
Начин на приготвяне:
Лещата се сварява и се изчаква да изстине. Хлябът се накисва, изцежда се и се слага при лещата. Добавят се ситно нарязаният лук, яйцето, галетата, олиото и подправките. Омесва се и се слага в хладилника за 2 часа, за да стегне и да се смесят вкусовете на продуктите. Сместа се изважда, оформят се кюфтета, овалват се в брашно и се пържат в силно сгорещено олио до златисто.
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018