ГОРЕЩО
ТОТАЛЕН ШОК! Ивайло Мирчев се закани да реже главата на министъра на енергетиката (ВИДЕО)
Андролова с прогноза: Обмисля се бъдеща коалиция, в която либералите ще бъдат прецакани
МРЕЖАТА ГЪРМИ: Аз не скачам и съм дебел! И съм щастлив, че съм дебел, а не дебил! Няма как да се вържа на про100кики, Асеня, Рашков, Мирчев, Резидента, Мечо гел, Ивилинчо, Копейки и Пепейки...
Известен адвокат ПОКАЗА откровените глупости за бройката на протестиращите и как Манол Пейков, Асен Василев и Белобрадова трансформират геометрията
БЪРЗИ МИСЛИ ЗА ПРОТЕСТА: 50% концерт и 50% митинг. Който сее ветрове, жъне бури и прокуратури
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Мариела Панчева, София
препоръчано
Необходими продукти:
За 10 кюфтета
250 г леща
1 яйце
2 филии хляб
1 глава лук
50 г галета
2 с.л. олио
подправки – чубрица, сол, черен, червен пипер, магданоз
олио и брашно за пържене
Начин на приготвяне:
Лещата се сварява и се изчаква да изстине. Хлябът се накисва, изцежда се и се слага при лещата. Добавят се ситно нарязаният лук, яйцето, галетата, олиото и подправките. Омесва се и се слага в хладилника за 2 часа, за да стегне и да се смесят вкусовете на продуктите. Сместа се изважда, оформят се кюфтета, овалват се в брашно и се пържат в силно сгорещено олио до златисто.
Сладкиш със сини сливи
410131
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335987
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


