ГОРЕЩО
Шефът на СДВР с ПЪРВИ ПОДРОБНОСТИ: Агитки и локали вандалстват в София след протеста, над 40 са задържаните (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО Нов опит за метеж в София след протеста на ППДБ - маскирани хвърлят бомбички, обръщат контейнери и заплашват случайни минувачи
Пуснаха движението по "Дондуков" след протеста в Триъгълника на властта
Десетки задържани на протеста в София
ДЖЕН ЗИ, ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ! Какви са тези протестиращи умници, щом могат да тръгнат след Асен и Кирето, които удариха ДЪНОТО
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 2 1/2 ч.чаши нарязана на кубчета диня, 1 пакетче желатин, 1 с.л.лимонов сок, 1 ч.ч. сметана.
препоръчано
Начин на приготвяне: Динята се разбива с пасатор, докато стане на пюре. Желатинът се смесва с 1/4 чаша от пюрето. Останалото количество се слага на котлона да заври. Маха се от огъня и се добавя разтвореният във вода желатин. Разбърква се докато желатинът се разтвори. Добавя се лимоновият сок, сместа се охлажда и се сипва в стъклени чаши. Чашите се покриват и се поставете във фризера за около 8 часа. При сервиране върху втвърдената смес се слага сметана.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1290872
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
304175
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
272591
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
109551
на 26.04.2021


